Friday, December 17, 2010

Layan Gusti Jom !

dari kecik sampai besar Mish didedahkan dengan cerita-cerita gusti ni. dulu panggil WWF..tapi skang dah upgrade ke hape ntah. jadi WWE. series, kecik-kecik dulu selalu la jugak bergusti ngan adik beradik. ahaks.
ganas kan?ala, macam la korang tak pernah. umi tunjuk lidi baru la senyap cam tikus nampak kucing. hehe. peribahasa hanya la rekaan, so, tak sesuai apply masa karangan BM.

nak dijadikan cerita, semalam Mish layan la rancangan gusti kat TV3. hehe. sebab tu Mish lesap masa bw. dari dulu sampai sekarang. memang mish tak suka rancangan tu sebab ganas sangat. kadang bila tengok sorang tu kena belasah teruk rasa macam..ouchh!sakit nye. pas tu mula la rasa geram giler kat yang tumbuk orang sampai lunyai tu. rasa nak masuk je dalam tv tu nak p ketuk-ketuk ngan senduk. agak-agak berkesan ke lau ketuk ngan senduk?aihhh. 

pastu si ahli gusti ni pulak. dah tahu bergusti tu sakit. nak jugak main gusti tu. tak tahu apa yang special. gaji mahal ke ek?err..tapi berbaloi ke?selalu je Mish tengok kena hentam kat tempat cencored tu. tak takut mandul ke ek diorang ni. ish. nauzubillah. hehe. tak sayang harta la diorang ni. hurm..

adik-adik Mish ni pulak, bukan tau tengok saja rancangan tu. abis je, terus praktik kat bilik. hasilnya? bilik bersepah ya ampun...tak dapat bayang. korang pun sila jangan bayang ye. hehe. pastu ada la sorang dua keluar nangis. terhantuk la apa la. adus. kalau larang je dorang pandang sebelah mata je. hambekk..kena seketul baru tau. tapi esok buat lagi. alahai. baru paham perasaan parents ku dulu. hehe.

tapi, dulu dengar la jugak desas desus cakap rancangan gusti tu tipu je. means, semua tu lakonan la semata-mata. bila fikir logik, hurmm..betul jugak. ye la. dah kena tumbuk sana sini, tak de darah pun keluar. cuba tengok cerita drama melayu. kena tampar sikit pun dah berdarah bibir. ish. plastiknya manusia. otak dah banyak kena racun ngan cerita melayu. haha.

rindu kat mereka. ouchh..dulu selalu je sepak menyepak sesama mereka. haha.kira gusti la kan?kan?hee~ opss..baju putih tu itik miang i. die la tempat my WHU bermanja kalau ade problem dulu. haha. thanx ye itik! kuek kuek!!

14 comments:

cik.shabah said... [Reply to comment]

cik mish ganas wooo!haha ;p

Zaer!! said... [Reply to comment]

Jap! tempat censored tu pekehe?hehe.pompuan pon ade kene jugat kat tempat censored tu.ahaksss.malu lak i nk komen.terlalu censored!hahaha

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

mish..

lame tak layan gusti..time undertaker dulu jerk..hahaha..ingat lagi tu name..huhuuu

Amyna said... [Reply to comment]

patut la mish terus diam membisu... rupanya p layan gusti.. ekeke. (myna x on9 pun semalam ;p)

M[i]$Z[a]C[k] said... [Reply to comment]

saye xsuke gusti.. hihihihi

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wow!! minat gusti.. hihii..
MJ dari dulu smpai sekrg mmg xsuka tgk aksi2 ganaz cmtu.. seraaammm je.. huhuuu

Azmi said... [Reply to comment]

erm tu la org ckaap gusti tu lakonan shj...
ikut lah...

ezzyra said... [Reply to comment]

jom gusti same2...hahaha

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

gusti?? ada gaya cam yakuza x?? kih3~ ^_^

woot-woot said... [Reply to comment]

whu tu ape beb ? T______T

kai azmier said... [Reply to comment]

fuh.. bahaya ne kalau menat gusti.. hehe

Miss Yaty said... [Reply to comment]

yang frihair tu macam familiar je...dia duk mana ye?uhuuh


mish, yaty tag contest mudah..jom join :)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/contest-contest-blog-terkemas.html

Cik Tom said... [Reply to comment]

hehe..cik tom xsuka gusti..

Miss Yaty said... [Reply to comment]

mish, ptotlah macam kenal je...mish ni sebaya dgn die ke?