Thursday, June 2, 2011

Kpop New Debut 2011 | Boyfriend | N-Train

N-Train -One Last Cry




suka sangat lagu ni. sebab maksud dia best. eh, yeke? haha. korang layan sendiri ea. malas nak cakap banyak. kang banyak air liur rugi. nanti nak karok lagi ni dah tak de suara. tekak kering.

bernaung di bawah syarikat MediaLine Entertainment. One Last Cry ni debut mereka yang pertama. not bad la. ada lima orang ahli iaitu Jung Jungkyun, Jung Seunghyun, Lee Jongmin, Son Yujin, dan Kim Sangwoo.



Boyfriend - Boyfriend



yang kedua ni pulak kumpulan Boyfriend. kumpulan Boyfriend, lagu pun Boyfriend. mula-mula tengok ingatkan lagu baru Shinee. rupanya group baru di bawah Starship Entertainment. oh. mereka sangat kawaii. serius.

terdiri daripada No Minwoo (rapper), Kim Donghyun, Jungmin, Sunho, dan si kembar Jo Kwangmin and Jo Youngmin. kebanyakan berumur 15 tahun. ahaks! muda jelita lagi wes.



ehee. tetiba nak terfeeling korea. baru la terasa remaja sikit kan. lepas tengok cerita Dream High, walaupun separuh jalan sebab kecewa si Hye Mi tu pilih Sam Dong, baru la Mish paham camane artis korea ni diternak. haha. ayat ternak tu tak menahan betul la. sesiapa yang anti Kpop tu, buat-buat la layan.

22 comments:

BLADE EDGE said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...

demam k-pop dah skrg ni..mcm2 group la keluar...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Gayahspears said... [Reply to comment]

lagu ni.. layan jap~!!!

Fello said... [Reply to comment]

mek.. muke dorg jambu...

najihah sahami said... [Reply to comment]

@BLADE EDGE

hehe..tu r. banyak je grup baru keluar. aih...

thanx~

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Gayahspears

layan gayah. gelek sekali eh.

diana said... [Reply to comment]

muka semua stok untuk di liwat ni..
ahhahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Fello

i like. hahaha..

apik pehe said... [Reply to comment]

tak yah la terasa remaja mek..mek tu dah tua..hahaha..

*baju tu dah sampai..mekasih!!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@diana

haha..selera pulak sis ni. adeh.

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

haha..muda remaja lagi eh..:P

**sama2.

chemay said... [Reply to comment]

demam kpop dah mish niee..
hehe
:)

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

layan kpop sekali sekala ok gak..wah..terasa dirku remaja gitu..hihihi :)

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

yeehaa ade geng layan korea!hehehe
running man tak layan??hehe

.m y z. said... [Reply to comment]

haha ziema bukan anti kpop. just tak up-to-date lah. dlu mse dekat U, mak aii ramai gila minat kpop T__T

Cik Ezy said... [Reply to comment]

b'sepah k-pop skrg..
haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

layannnnnnnnnnn...

NOOR FATIN said... [Reply to comment]

xpenah layan korea. xpenah kena artis korea..wuu

Aretikz said... [Reply to comment]

Beta slalu layan L-pop, i mean, lolipop.. ahakz..

jangan tebatuk2 yek lalink? ahakz..

Cik Aish said... [Reply to comment]

alamak...aish tak kenal artis korea.haha..tp klu dgr super junior tu kdg2 layan gak

apik pehe said... [Reply to comment]

haha..koya mudo..werkkkk

YOUsoF said... [Reply to comment]

Tak berapa anti Kpop : layan dan ternak.. ;P

Aida Omar said... [Reply to comment]

zaman k-pop kah skrg ini??
hehe..