Wednesday, June 22, 2011

Masa Yang Ada Jangan Disiakan

berbelit kepala duk pikir tajuk nak bagi kat entry kali ni. hehe. sebenarnya kan, bila dah memegang status penganggur ni, macam bermain kat kepala otak. yang paling syok duk pikir is, rindu kawan-kawan. seriyes.

sekarang ni rasa menyesal. kenapa masa kolej dulu tak spend time banyak-banyak ngan kawan eh. sem lepas rasanya tak pernah sekali pun mish hang out ngan 5J. bila semua free, sorang ada hal la, poket kering la, ada date la.err. Mish pun tergolong tau.

dan, sekarang ni jugak rasa menyesal sebab tak belajar sungguh-sungguh dalam kelas ari tu. sekarang ni rasa nak je ulang balik semua tu. nak masuk kelas balik. tak nak main-main mata dengan DIA. haha. mentang-mentang la satu kelas. ecece. tapi kat kelas kami tak miang ok. eh, kat mana-mana pun kami tak miang. kami cuma caring. haha.

barang lepas usah dikenang. hehe.

sekarang ni, sebagai penganggur berjaya, Mish nak gunakan masa yang ada ni dengan jayanya. menyesal jugak la dua tiga hari ni sebab bangun awal. sepatutnya Mish bangun kol 12 tengah hari camtu. baru la syok kan. bukan selalu dapat jadi penganggur ni. nanti dah keje kena bangun awal. aiyaa. boleh pulak macam tu eh. kua kua kua.

kerana masa itu emas. gunakanlah sebaiknya sebelum terlambat.^^

18 comments:

s a r a i l y a said... [Reply to comment]

betul2 menyesal bangun awal. ahahaha.

Cik Aish said... [Reply to comment]

huhuh aish pun selalu rasa mcm tu...time kt study, tk enjoy puas2 ngn kawan, bila da habis study, mesti rasa ala nyesalnya tk spend masa puas2 ngn dorang..skng suma uat hal msing2..:(

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

huhuhu sama lah kita :)

::fadxieza:: said... [Reply to comment]

ajak la member2 kuo time xde keje ni..
nti dh kje susah plak nk kuo..
:)

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

wess..ingat da insaf daa...
lg nak bangun lambat...
welcome to my club!!!!hihi

diana said... [Reply to comment]

best sebenarnya bangun awal ni..
banyak benda boleh buat..
tapi bila start bangun lewat mesti nak bangun lewat lagi sebab dah jadi tabiat..baik jangan mulakan..:)

Kiko Berdendang said... [Reply to comment]

Masa itu umpama degupan jantung...

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

mula2 lps abis study mmg mcm tu mish...slmt menjadi penganggur berjaya!

alif haris said... [Reply to comment]

hahah ambooii .. men2 mata kt kelas eh .. miang tu namanye :D

rajin update blog eh skrg mish :)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

amboi. mentang mentang sekelas. asyik main MATA ye dengan si dia. ececece. so sweet! Heeee=) ni mesti rindu rinduan nak main mata kan?

werk!

Bulan said... [Reply to comment]

melampau da nie tido sampai kul 12tghari.kang jd anak dara tua x pepasal =p

apik pehe said... [Reply to comment]

uhhh..caring la sangat..hahaha..

g cari keje nuh..tido mengalahkan apik jer keje..

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

mcm mane ak nk masuk minang nie...^_^

Mawar Berduri said... [Reply to comment]

gunalah sebaik-baik masa.. tapi kalau da nak bangun pukul 12 tu dek.. jangan bagitahu kat orang k.. bagitahu kat akak jew.. leh tumpang tidur sekaki..

Hati Batu said... [Reply to comment]

tido lepas subuh, nanti bangun kul 12 tgh hari mish....segar je rasa...baru la penganggur berjaya...then p dapur terus makan...baru nikmat..haha

mish2..p keje p,,hehe

nurfatiha blacky said... [Reply to comment]

same ng kite. mase menganggur ni lah rasa nak buat benda ni lah ben tu lah. benda yang lepas jgn dikenang. hehe

chemay said... [Reply to comment]

rindu kawan2
:(

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

tau xpek . dah takde baru nk terkenang2 . err mish bile mau ketemu ;p