Sunday, June 26, 2011

Ohmai, perlu ke kau HENSEM sangat ha?

serius dulu Mish benci giler kat mamat ni. tapi umi kata kalau benci sangat-sangat nanti tukar jadi sayang sangat-sangat. oh mai!

dulu Mish tak suka kat dia dalam citer Boys Over Flower. serius.

lepas tu adik-adik ajak layan citer CITY HUNTER. bukan cerita jiwang-jiwang leleh ok. citer dia agak lasak. ai loike. layan punya layan alih-alih dah TERminat. ciss. mudahnya hati ku tertawan dan pandainya engkau menawan. haha.

ada sesiapa nak rebut Lee Min Ho dengan ai? ade? haha.




oh gojes. eh silap. SUBHANALLAH. perlu ke ada manusia hensem macam ni? bagi Mish, TAK PERLU. tergugat der. nanti hati pun jadi demand tak memasal. nak pakwe pun harusla muka macam Min Ho. over kan. haha. oleh itu, jangan la kau hensem sangat.

eh, ada sesiapa yang ada abang, adik, saudara, atuk, moyang yang muka macam MinHo? nak number plis........

haha. gatal.

21 comments:

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

nuru nk rebut die dr mish..!!!
mau jugakkkk hahahahhahah.....

Arif Aiman said... [Reply to comment]

orang panggil saya Min HO jgk kdg2.. tapi, entah kenapa XDD

saiazuan said... [Reply to comment]

knape sume gmba sama je.. huhu plastic surgery je tu... huhu ;p

Wani said... [Reply to comment]

hamboyyy .
dari atas semuaaa gambar dia . haha

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

haaaaaaaaaaaaaa i loike Lee Min Ho.hehehe tapi danish joseph Oh lagi handsome...fuhhhh

laskar pelangi said... [Reply to comment]

gedix!!
=D

mish, ada adik pelangi muka cam minho..hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

haha..akak tak suka pakwe ensem sejak dr zaman dulu lg.

al_hakim said... [Reply to comment]

aish..baru sebut,,=P

apik pehe said... [Reply to comment]

uhhh..mek mish ni memang..pantang nampak orang comle lote macam kat atas tu..terus kuar air liur..hahahaha...

mek..kijo kupol pitih deh...pah gak kito gi la korea jupok nge min ho tu..hehehe..apik share la rm2 ya deh..wak bekal

Sunshine said... [Reply to comment]

Huhu ! Naa ambk LEE MINHO gk ~ Tpy daa termnat org len nie , sya pass MINHO kt Mish ea ? hehe ..

Bulan said... [Reply to comment]

kakak LEE MINHO mai neh.hahahaha

manis said... [Reply to comment]

sama la kita. masa boys over flower tak minat pun.
bila tengok citer personal taste seriouly rasa cair. lee minho memang hensem. best ke city hunter? nak tengok jugaklah :)

Mira Amran said... [Reply to comment]

akak ni pakwe saya. tak boleh. tak boleh. hahaha

diana said... [Reply to comment]

disampuk hntu korea..
heheh

Aida Omar said... [Reply to comment]

alamak aida langsung tak kenal..hik3
tapi muka nya memang hensem ^_^

chemay said... [Reply to comment]

chemay tak layan korea.
hehe.
tp kenal sorang mamat hensem nie.
nickhun kot nama dia
heeee
:P

muhamad hanif said... [Reply to comment]

saya !!
saya !!
saya !!
saya !!
saya !!

Cik Fatin Shukri said... [Reply to comment]

handsemnye p.we i :) opppsss .. eheheh :)
die memang ensem .. kan best klu org melayu ade muke cam die kan ?.

misspurple said... [Reply to comment]

so ksimpulannya jgn bnci sgt2 kat seseorg nnt tersuka plak :)

Aisyah Aina said... [Reply to comment]

siapa ni...tak kenal :)

alif haris said... [Reply to comment]

ahaaa .. alif ade atok muke mcm minHo .. hahaha :D