Thursday, June 9, 2011

Entry SERIUS berius-rius

salam semua..

serius tertekan duk umah. adoi. tertekan sebab apa? huii..line Streamyx macam siput patah kaki. hadow. serius wes. penat nak loading satu-satu blog kome-kome yang datang melawat. dapat bukak blog sendiri pun dah kira syukur sujud ke bumi nih. serius okey.

so, dengan muka serius, Mish mintak maaf la kalau tak sempat nak lawat semua. just sempat bukak mana-mana blog yang ada dalam bloglist, lepas tu balas komen kat blog-blog yang datang komen je. serius. tapi ada gak yang terlepas ni. mungkin masa nak load blog tu tak dapat kot. terpaksa la pangkah dulu. serius seloww meloww tenet.

lepas tu pulak Mish lupa nak bawak balik lappy ngan broadband. eh, macam pernah cakap before ni. kan? serius pernah. kan kan?? terpaksa la berebut ngan adik-adik kalau nak online. serius susahhh nya terasa.

chaw cinchaw!

7 comments:

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

x pe la najihah..kami faham..memang susah sikit bab2 berkongsi ni..x sama mcam kita punya sendiri..

alif haris said... [Reply to comment]

mish .. hack jew tenet tu .. insyaAllah laju .. haha

Cik Miera said... [Reply to comment]

awatla ang xbawak balik lappy ang...

emieysandra said... [Reply to comment]

gune lah kuasa kakak yang power, ehehe..idok la, gurau je~

.m y z. said... [Reply to comment]

berkerut dagu ziema baca dengan muka yang serious :P

nasib baik kak mishh singgah blog ziema. weheee~ :DD

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehhe.. Ulang pun ulanglah Mish.. kami paham.. ;)

chemay said... [Reply to comment]

pakai stimiks yang ada cabel eh?
chemay dekat rumah pakai wifi.
sebab adik bradik semua kaki on9
hehe