Friday, June 10, 2011

Kesian Lelaki Sekarang Banyak Pesaing | Penangan NORA ELENA

huwa huwa huwa. terasa nak tergelak bila teringat fenomena Nora Elena. haha. korang layan tak??layan tak?? ceit. dan-dan tak ngaku kalau tanya camni kan.

tapi serius super hot super vogue drama ni skang. walau pukul 7 sekalipun sanggup tengok. aiyaa. erk, Mish tak layan sebab waktu maghrib memang umi tak bagi bukak tv. hehe. baik la kejap kan. cuba buat pukul 1 2 pagi. sanggup tongkat mata ngan batang penyapu tak nak bagi tidur.

back to our main topic.

cuba tanya perempuan-perempuan diluar sana, kalau nak laki kannn...u oll nak laki macam mana? konfem-konfem jawab yang macam Seth Tan. haha. alasan? sebab romantik. auww. memang sangat romantik pun. Mish layan kat tonton.com je satu dua episod. hehe. memang la suwittt sangat kan. aih. ada ke lelaki macam tu atas dunia ni eh? ada ke? ada ke? (abaikan la part dia rogol Elena tu. rosak la sikit saham dia kalau ada yang tu kan. ehee.)

kawan-kawan Mish pun ramai duk gila si setan ni. eh, Seth Tan. mau mengamuk peminat Seth Tan kalau tau ai tulis nama hero dorang camni. haha.

lepas tu kan, kalau yang ada pakwe-pakwe tu pulak duk sibuk berangan, kan best kalau pakwe aku macam ni... adoi. parah la korang ni. last-last kalau tak kena sikit. nak suruh si pakwe pujuk macam Seth Tan pujuk Elena. haha. lawak seyh. mampuih la semua lelaki dalam dunia ni kalau nak ikut sangat watak plastik dalam drama tu. aduyai. naseb la kamu lelaki.

lepas ni lelaki boleh la ramai-ramai buat bantahan cerita romantik-romatik macam ni. takut tergugat. kua kua kua. haha. dah la lelaki dah kurang sekarang ni. auww. SINI ada bukti salah seorang peminat Seth Tan. ehee. lepas ni ramai-ramai pakat minat Irfan Ikmal dalam Stanza Cinta pulak yea. haha. tapi..Irfan..Irfan seloww sikit eh. ^^

psst~
teringin nak lelaki macam Baek Seung Jo jerw.. haha. dan lagi kan. tapi kan. sebenarnya kan..dah ada orang nak pun dah kira syukur. macam la muka haku stok-stok muka laku. ueww..sadisnya ayat. haha.

18 comments:

Aida Omar said... [Reply to comment]

hahah..penangan dari noraelena..
habis la jejaka diluar sana

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

ehem2

alif haris said... [Reply to comment]

ape ni .. semua ladies nak minat seth tan ni .. xde sape nak minat alif .. huk3 =,=

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

Kalau Seth TAn tu lagi comel macam Song Joong Ki ke,lagi cair!hehehe

tahu xpa, stanza cinta lak pasni...

Akulah Pak Lan said... [Reply to comment]

Benci NORA ELENA

Arif Aiman said... [Reply to comment]

sy xpa,, sy muda lg.. yg tua2 ja risau dgn jodoh diorang.. ahahx XD

diana said... [Reply to comment]

seth tan dengan Lan,
akak lebih suka Lan..
hahahhah

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

nape klu irfan kena slow2 sket dear??

wakakakaka!!!!

Akeyla Frr . said... [Reply to comment]

:D Taktengok :P
Tengok Aaron je . hihi

emieysandra said... [Reply to comment]

emiey pun slh sorg peminat Seth Tan..ohoo~

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..cakap jer tak laku..padahal dah ramai menunggu kt belakang tu

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

ooooooiii nape dgn nama irfan tu ? haaaa ;p

Gayahspears said... [Reply to comment]

seyes aku xtgk ceta Nora Elena so xtahu sape seth tan >_< huhu

Anonymous said... [Reply to comment]

uit mek..i pon mnt kot..tgk pro pic lar..huhuuh

chemay said... [Reply to comment]

chemay tak penah tengok pon.
lagi sadis kann

suffer8zine said... [Reply to comment]

anda juga boleh download drama sebagai simpanan peribadi disini : http://suffer.frenzyfm.my/2011/06/drama-nora-elena-tv3.html

dak eina said... [Reply to comment]

romantik2 jugak, tp i xnk perogol.. huhu!

Cik Aish said... [Reply to comment]

hahaha tu watak dalam drama je kot..susah la nak cr real mcm tu..apa pun..seth tan mmg da dapat ramai peminat skng..kekeke