Wednesday, June 29, 2011

Teringin Sangat nak Update, tapiKAN....



selalu je idea hilang. macam chipsmore. time idea ade tak hilang-hilang. mood pulak jadi chipsmore. main tukar shift je dua ni. alih-alih berhabuk blog. maka, nak tak nak, usaha la sikit. berblog untuk kepuasan sendiri yang paling utama. pembaca nombor dua. stalker nombor 3. musuh nombor 4. haha. yeye je kan. 

tu je la. boleh kire Wordless Wednesday tak? sebab sikit je mish cakap tu. janggal pulak rasa. haha.

okbai.

psst~
kita ni manusia. buat beria-ria untuk orang lain pun, bukan orang lain pandang sangat. jadi, baik bersederhana je. orang nak keji kita, umpat kita, hina kita. lain kira. ikhlas manusia bukan letak atas dahi untuk senang orang nampak. tapi letak dalam hati, siapa nak nampak kan...moralnya?erk..><

16 comments:

Cik Aish said... [Reply to comment]

eeehh aish konpius la ape mende tiap hari rabu je blogger sume kene kurang bercakap ni? haha..adoi..tak faham ah..ketinggalan zmn tul aish ni..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

mish! ce tulis dalam buku catatan bila idea datang =D

hehehe

emieysandra said... [Reply to comment]

setuju! plg utama adlh utk kepuasan sndiri :D

Black_roses92 said... [Reply to comment]

laen kali akk kne wt draft dulu la. hehe.. betul2, ikhlas tu bnd subjektif..kita bkn ley teka pun. huhu

apik pehe said... [Reply to comment]

aaaa...
gapo dio nih?hahaha..
acu terai kecek molek gak..
ambe dok pahang seghabuk..

tulis la pasal iman lagi..

meaw said... [Reply to comment]

kalau meaw tak nak kasi idea hilangkan , meaw g tulis n saave kat henpon,hahahaha :P

M Fizan said... [Reply to comment]

rabu dengan kurang kata2? hehe..nice..keep blogging :D

Bulan said... [Reply to comment]

hahaha.i idea ade. tp xtaw nk tulis cmne.kang kalo tulis xde sambutan malu plak.hahaha

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

yeah setuju!

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

cik Wardah berblog sebab nk stalk mish!! oh, stalker di no 3??

aigooo~ hahahaha

phentermine said... [Reply to comment]

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

nurfatiha blacky said... [Reply to comment]

hahahaha. jadi lah tulis ni pun. :))

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

lebih dr 100 patah perkataan ni mish.. bukan wordless ni.. hihii~ ^_^

sokong part psst tu.. ^_^

YOUsoF said... [Reply to comment]

Ok ini sangat wordless!! ;D


Ikhlas biar bebas. eh camtu ke?

alif haris said... [Reply to comment]

mish mane boleh wordless wed cmtu .. hahaha .. *gurau je :D

iPai said... [Reply to comment]

salah juga tuh .. kita kalau boleh usaha lebih tpi yang termampu dengan ikhlas .. kalau orang tak nak, orang keji ke, tu masing-masing punya pendapat kan ?

hilang idea tuh .. er kita geng laa kot ..