Wednesday, June 29, 2011

Dah Agak Dah Mesti Kerja Budak Kecik Ni..

Assamualaikum w.b.t.

Selamat hari rabu iaitu hari kurang bercakap buat kebanyakan blogger kan. ahaks. malas lak nak join Wordless Wednesday hari ni. kepada yang join, selamat menjoin.

okeh, lurus kepada titiknya, tadi pagi Mish cadang nak layan MV korea. banyak kot download semalam sambil tengok City Hunter episod 10. video panas, mesti la eksaited nak tengok. asal-asal nak layan guna speaker speaker lappy ni je, lepas tu pikir balik, Iman tidur, cari nahas r kalau wat bising. nanti dia bangun asyik nak kena layan dia je.

ok ok. hari tu Mish ada beli headphone baru kat Low Yatt. warna pepel lagi. auw! so, masa ni la nak guna kan. terus naik semangat sebab nak guna barang pepel kau! anggun tu. haha.

first, Mish try cucuk headphone tu. sasaran dah betul, letak pun memang kat telinga, bukan kat hidung. demm. asal tak dengar pape nih? erk. lepas tu Mish try cabut dan pasang balik. kot-kot la tadi tu tak tersentuh dia punya yang dalam-dalam tu. tekan PLAY. mamat korea lam MV dah joget-joget eh kau apesal tak de suara ni. mungkin MV ni rosak kot. tak download penuh ke apa ke. (positive betul time ni. haha). tukar MV lain. ciss. still the same. means, headphone rosak.

ligat je otak berfikir, siapa punya keje eh. oh, dah tau. semalam DIA ada bawak keluar mende alah ni main-main tengok video korea dia. grrr...







MUHAMMAD IMAN!!!!!!!!!!!!


aa....buat muka hantu ni, bajet along takut  laa??

27 comments:

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

awwww~ muka dia sama r muka mish!!! hahahaha.. comelll!! ^_^

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

ahahahaha~ pe yg dia buat sampai rosak tu?? kesian mish.. hihi~

btw, muka iman tu cam muka pompuan la.. ^_^

Bulan said... [Reply to comment]

hahahahaha...bagus iman.gud job.bagi along masuk dapur sket.asik mengadap lappy jek.hahahaha

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ehh..dak tecit ni pon tgk MV korea kee?? aww <3 comey meyhh :)

diana said... [Reply to comment]

muka mish sebijik!!
heheh

laskar pelangi said... [Reply to comment]

ish! ganas cam mish lew tu;p

Jay said... [Reply to comment]

jgn2 bakal penyanyi k-pop tak ??hehehehe..

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..suke sangat2..weeee...camtu la baru anak jantan..hahaha

chemay said... [Reply to comment]

ape la iman nieee.
nasip baik comel
hehe
:P

missSenget said... [Reply to comment]

wakakaka..

gi beli baru..

terbaek arr iman..

taktik baiik punya...hahaha..xnk bg kakak die tgk MV sorang2 kan..

fiezah91 said... [Reply to comment]

wakakaka..kan dah rosak. iman iman..lain kali buat lagi tau.wakakaka.larikssssssssss :P

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

sabar je la adik punya keje.huhu

Enchik Nine said... [Reply to comment]

adik2... hahaha... iman... the BEST :D

NURUL AINI NORAZMAN said... [Reply to comment]

pndai dia rosakkan,.haahah

Scya Lollita said... [Reply to comment]

haha . comel jehh . pandai si kecik ni .

Wanie said... [Reply to comment]

terpakse la beli yg baru...hehe

syashafie said... [Reply to comment]

comel lah ! :D

syrupmasin said... [Reply to comment]

haha..kesiann :D

Cik Jannah said... [Reply to comment]

muka sama macam mish.hehe..

budak tuu da lama tak datang umah jannah hee..

muhamad hanif said... [Reply to comment]

zhhahahaha..

macam-macam lah kau.. ;)

emieysandra said... [Reply to comment]

huhu..sabor je la melayan kerenah adik kan mish..;D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

alala...cumil.

mish..muka iman skrg ni sebijik cam mish..adoii suwitnyer

amna said... [Reply to comment]

comelnya iman dlm gambar tu.
bolat sebiji cm anak sepupu saya ^^

alif haris said... [Reply to comment]

aaaaaaaaa ... ini mish ke iman ?? muke lebih kurag jeee .. ahhahahahahahaha :D

amny said... [Reply to comment]

Comeyynyeee...heheheheh

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Comelnya adik Mish.. pinjam kejap bleh ?

iPai said... [Reply to comment]

wuhuuu .. comel dia .. anak ke ni ?