Monday, June 13, 2011

Ops!! Merujuk Kepada Entry Semalam

ehee. menaip dengan muka sengih kambing. macam kerang busuk. mentang-mentang pagi tadi makan nasik lemak lauk sambal kerang dekat Stesen Putra dah tersengih busuk macam kerang jugak. aa. parah!^^

okeh ladies and gentleman. be cool ye semua. sebab rasanya ramai dah salah paham tentang entry Mish yang semalam. ekceli, Mish tak benci pun kat dia u. cuma Mish buat entry tu..err..just nak puaskan hati sendiri.


dia tak pernah mengata mish. dia bukanlah anon ekceli. dia pun blogger gak. dia sesaje la tu tak kenalkan nama dia masa nak komen. sebab....dia nak buat macam dia tak pernah wujud la dalam hidup Mish nih. errk. ayat tu macam untuk orang kapel la pulak. open minded k.

dia tak jahat. dia kawan yang banyak support Mish. dia matang. mungkin disebabkan sesuatu yang peribadi. sesuatu yang main hati dan perasaan sikit kot. tiba-tiba dia macam nak jauhkan diri. mungkin untuk kebaikan dia. MUNGKIN la kan. pape pun. all the best for him.

psst~
sesiapa yang makan cili dia yang rasa pedas. kua kua kua.

10 comments:

momieto said... [Reply to comment]

him ke??? ingt pompuan ahhaha

Bulan said... [Reply to comment]

him kew??mati2 aku ingt aku.huhuhu

Cik Miera said... [Reply to comment]

ingat kan pompan....hihi

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..apik makan cili..tak pedas pon

diana said... [Reply to comment]

hati??
perasaan???
apa pun blog mish tetap dia datang...
tu maknanya apa??
hheheh

Jay said... [Reply to comment]

dah faham cerita..hehehe..sabar ye mish..dugaan hidup mmg macam tu..:)

emieysandra said... [Reply to comment]

emiey tahu sape..jeng jeng jeng!

oghe pm fb di0 xreply, nk kne remove ni, hak3..gurau ja mish ;p

CIK TOM said... [Reply to comment]

siapa mish?ciktom kenal x?hehe sibuk je ciktom ni kan....huhu

chemay said... [Reply to comment]

dia jeles mish rapat dengan laki laen.
lalalala~~~

alif haris said... [Reply to comment]

ooouh him rupanya jeng jeng jeng !