Sunday, June 26, 2011

Senyum Sorang-sorang. ANGAU kah?

wink! *senyum sambil kenyit mata yang bajet menggoda padahal mata macam panda bear. auw*

korang pernah tak senyum sorang-sorang ni? kalau jawab tak pernah tu tipu la. bersiap sedia la masuk neraka sebab orang cakap menipu ni berdosa tau. pi taubat cepat.

biasa kalau orang main SMS, then senyum sorang-sorang tu namanya angau. kan? haha. macam orang gile pun ada sikit-sikit kalau kita nampak. cuba kalau orang nampak kita pulak, macam apa eh orang akan fikir. hahaha.

ada jugak orang jenis terlebih bahan kelakar yang bila jalan sorang-sorang je mesti sengih-sengih macam kerang busuk. parah jugak kan? yang ni lagi la logik kalau orang nak cakap gila pun. bahaya-bahaya. ni maybe dia tersenyum sebab teringat memori sweet dolu-dolu kot. kan kan. bila lalu je tempat tu teringat si Amad jatuh eskalator sampai golek-golek kat kaki awek. maunya tak kelakar kan? ahaks.

tapi pernah tak korang senyum sorang-sorang depan lappy sampai mak korang tegur "ko ni apehal minah sengih-sengih ngan benda tak bernyawa (lappy) tu. dah meroyan ke?" erk!>< benda ni jadi kat Mish kalau duk baca komen-komen korang yang kelakar giler tu. maharaja lawak pun tak lawak macam korang tau. sebab tu Mish suka buat comment moderation. sebab boleh baca dulu komen-komen korang before kasi orang lain baca pulak. haha

seronok betul bila dapat komen lawak-lawak ni. alahai. kome kome ni memang suwitt la. korang pun mesti pernah dapat komen kat entry yang kelakar kan. hehe. kadang-kadang komen yang panjang yang dah macam entry pun Mish boleh senyum-senyum baca.

konklusinya, senyum itu dimana-mana tak mengira sebab apa. eh. boleh ke ayat macam ni. B.A.N.T.A.I je la.^^

21 comments:

chemay said... [Reply to comment]

kadang2 jumpe blog yang lawak2 tuh kan.
chemay bantai gelak kuad2.
then mak and abah pandang pelik je
hehehe
:P

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

adess~ mish3x... ^____________^

fiezah91 said... [Reply to comment]

ni sindir ke ni? haha.selalu gak senyum sorg2 depan hp mahupun lappy.adesss..

Arif Aiman said... [Reply to comment]

angau tu bkn mcm...err,,, landing ats katil sorang2,, then pkir about some1.. then snyum2,, ckp2 sorang2.. kan or kan2.. ?

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..dah lumrah la tu kalau senyum sorang2..hahaha..

nak jer komen panjang2..tapi takot wat satu entri lak dalam komen ni..hahahha

alif haris said... [Reply to comment]

jom senyum tengah berak :D
syok taw .. try r ngah3 .. :D

Wanie said... [Reply to comment]

slalu je senyum dpn lappy..
tp xde org nmpk..
dok dlm bilik...keke

**::CIKNUURUL::** said... [Reply to comment]

btol tu mish,.kdg2 lawak sgt bile bce komen org,.hehe,.rse nk dush3 je kt korg sume,.ekekkek,.

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

akak pun selalu juga senyum sorang2 lebih2 lagi kalau tengah baca entri kat blog kawan2..hehe :) lebih afdhal kalau senyum sorang2 kat blog DIANA SENYUM-SENYUM..hikhik :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

akak pun camtu mish..baca sms sambil senyum2.pastu baca komen dan entri org pun tersengeh2

Dayana AZ said... [Reply to comment]

haha penah3 :) ..

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahhaha..nuru slalu gk senyum sorang2..sebab bkn angau tp main msg ngn org yg sekepala muahahah

Mek Norfa said... [Reply to comment]

selalu gak senyum sorang2 bila teringat akan hal2 yg melucukan

Aida Omar said... [Reply to comment]

adoii..senyum sorg2 mesti membayangkan sesuatu :)

amna said... [Reply to comment]

kelakar kan.. saya selalu perasan kawan2 tgk nset sambil tersenyum2. tak kira laki pompuan.. apa la yg lucu sgt tu :D

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

meroyan ke mish?? hahaha.

bru seminggu da meroyan..bahaya nie..:P
lallala~

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

hahahaha tomato po0n same laa ^^

SYAFIQAHSALEH said... [Reply to comment]

haha..betul lah tue..happy blogging :)

Aretikz said... [Reply to comment]

uhuk2.. trasa sal jejarang senyum.. senyum pun dpan awek kiut jak.. eh?

YOUsoF said... [Reply to comment]

Selagi senyum tu tak menyakitkan hati orang lain, tersukan senyum.. ;D (ada ke senyum menyakitkan hati orang lain?)

Kadang2 terkomen panjang sampai kena perli ngan member sebelah..

'\"komen panjang habis, baik ko buat enrty" ;DD

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

ni mesti jatuh cinta ni?huhu