Thursday, February 10, 2011

Kerja Sama Yang Membosankan!

pernah tak rasa bosan yang tahap cipan plus gaban bila kena buat kerja yang sama? wah..rasa sangat nak nafas baru. nak suasana baru. nak gaya hidup baru. wahh. camane tu gaya hidup baru? err.

  1. pergi kelas pada pukul 8 pagi setiap hari Isnin hingga Jumaat. seriyes muak giler yang ni ok!
  2. buat nota yang tak pernah sudah. sebab asyik salah je. notanya berbelit-belit. kalau macam ni, bila la haku nak berjaya dop..
  3. hari-hari kena makan. kadang-kadang makan pun rasa penat tau. sebab blok jauh ngan cafe. penat nak jalan pi cafe. haha.
  4. hari-hari pandang muka kawan yang sama. sesekali nak jugak pandang muka Erra Fazira ke, Ziana Zain ke, Young Saeng ke, haha. giler r. konpem budak-budak 5J kejor ngan kapak t.
  5. mengadap lappy yang tak boleh bercakap. kan best kalau lappy ni boleh bercakap. tak la bosan kot. haha.

hahaaa..apakah perkara yang membosankan bagi korang. emm, maybe korang dah bosan mandi pagi-pagi kan??haha. so, besok cuba la untuk tidak mandi. rasai kelainannya. hahahahaha

mood : insomnia melampau disertai mood makan hati sendiri. huhu

15 comments:

cik Ladies said... [Reply to comment]

hahaha . jumpe muka yang same pun muak ke?? meyh jumpe artis tekenal niey .. meyh la..

<-------------- Artis terknal CL :p

izuhi said... [Reply to comment]

perkara paling bosan ialah bila seseorang cakap kat kita yang dia bosan... huahua :)

►AdamXis◄ said... [Reply to comment]

Assalam....CL kat atas nie mmg cukup terkenal...he3.Mish Lollypurp, jom travel nak...x ler bosan.hu3

... said... [Reply to comment]

as salam..
hehe..
kalau saya, tiada.tak rasa apa-apa pun. anggap tu macam ujian fizikal di dunia ;)

yang penting, jangan kita mengeluh.kerana ia seumpama kita menolak ujian-Nya ke atas kita.

-secret stalker-

si para para said... [Reply to comment]

nanti dah keje lagi terseksa..tengok pesakit tiap bulan muka sama..hari hari tengok ubat sama..hari hari masuk kerja kena pushcard...hari hari hari tengok jam nak balik..terseksa tuuu...

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

hidup den tak pernah bosan.hahaah

Bulan said... [Reply to comment]

yunk,tdo je.ehee
bru x bosan dan tak ingt pape pn.
tenang je~

eRza farEeha said... [Reply to comment]

sy pon bosan!!haha

padin said... [Reply to comment]

emm apa ek kerja sama yang membosankan? emm... entah, aikk makan pon bosan wakakaaa

nuriz said... [Reply to comment]

cuba try cara baru kalau bosan makan , kita puasa ..kalau bosan pi kelas kita ponteng hehehe..lawak je

zahidah dihaz said... [Reply to comment]

sekarang ini memang itu rutin harian...nanti kalau dah tukar rutin tu mesti rindu...

macam tu jugak dengan kawan-kawan tu..habis study nanti susah nak jumpa mesti rindu kat diaorang...


New entry: Yahoo! Ada kerja?

Azmi said... [Reply to comment]

rasanya kalau lappy boleh berckaap lagi la problem kot..nak buat itu tak boleh nak buat ini tak boleh.....asyik dia duk merungut panas lah penat lah...kan??

missSenget said... [Reply to comment]

ang rasa ziana zain ngn erra fazira x muak ke tgk muka ang?? :p

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

uit mak cik..

nie wakil 5 J dtg nie,,

hamboi3..sedapnya ckp da bosan tgk muka kami yer..

dush3!

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

uit yunk...
rse pelik jap post ni xde pix gedix..haha