Friday, February 11, 2011

Gelak Sakan Sedih Sakan.

2 3 hari lepas banyak sangat gelak. seriyes. dengan kes video Anwar Hadi nya. dengan happening punya suasana kelas nya. macam-macam la yang buat Mish gelak sakan 2 3 hari lepas. memang gelak sampai tak ingat dunia. 


paling teruk yang masa kenakan member pasal status kat FB macam entry NI


masa tu, memang gelak dari pagi sampai malam. duk berjalan kaki nak pergi kelas pun memang gelak wakakakaka bukan main weh. sumpah tak ingat langsung masa sedih. 


betulla kata orang, bila kita banyak gelak, kita mesti akan sedih atau menangis. hurm, tu la yang duk bertakung kat hati sekarang. kalau sedih then nangis tu, tak pe la. sebab sekejap je moyok tu. tapi ni, ntah mana pergi air mata. mungkin banyak gelak hari tu buat Mish mati hati. mati rasa. luar nampak ceria. tapi dalam macam Mish dah hilang something. 


nak cerita, nak luah. tapi tak tau apa yang nak diceritakan. tak pe la. one fine day, mungkin kembali normal. sehingga saat tu. macam ni je la kot gaya. tak de mood nak pegang henset. haha. tetiba je kan. 


kesimpulannya, jangan banyak ketawa. nanti hati mati. 

12 comments:

ezzyra said... [Reply to comment]

alaaa...jgn sdey2 ye mish

:))

Amyna said... [Reply to comment]

Alahai mish sayam..
meh sini meh... Myna rawat segala yang bertakung di hati tu.. :-)

laskar rainbow said... [Reply to comment]

alahai Mishhhh!
jangan la sedih2...tak bezz r Mish sedih2 cmnie..

Bulan said... [Reply to comment]

sabo yunk.mlm kang kite gayut ek. pas i bes exam. ehee

Azmi said... [Reply to comment]

rencah hidup la tu mish...standard la tuh

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

nape sedey ni mish...

gelak sakan sorang2 bahaya gak mish..lain jadinya nanti...hehe

chenta hatie said... [Reply to comment]

ala..awat sedey ni..namau2..hehehe..hati mati..uih scary bunyi nyer tu ms mish.!

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

wes kawan, kenapekah??ang nak den hiburkan hati ang ker??hahaha chilex la babe, mane best sedey2

eRza farEeha said... [Reply to comment]

yunk..jgn sdey2..meh story2 meh!!

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

huhu..sabar ek...
kadang2 betul jgk org kate..
gelak2 lps tu mesti nangis...
sabor ek..

Aretikz said... [Reply to comment]

nak i tenangkan lalink? haha..

n u r k i m a said... [Reply to comment]

gembira pasangannya sedih..mane bley berpisah dgn pasangan kan..=P