Friday, February 4, 2011

Eh Eh..Esok Dah Sabtu?


adeh. rasa nak menangis je hari ni. meh la menangis bersama-sama Mish. huhu. tup tap tup tap. sok dah Sabtu. ada apa ngan hari Sabtu? owh, korang harusla tak terasa kesedihan ni. sebab, esok Mish dah balik kolej semula. adeh. ada rasa sedikit sedih la. 

banyak lagi yang tak tercapai sepanjang Mish balik ni. wah. bajet kau balik dah berminggu yea. haha. ye la. makan free tak puas lagi. tidur atas tilah hempukk pun tak puas lagi. main ngan Iman pun tak puas lagi. sembang ngan adik-adik yang sengal pun tak puas lagi. tak puas tu tak puas ni. adeh. petang nanti boleh pulak umi Mish ajak Mish balik kampung tebas semak kat rumah arwah atuk. adeh. dah la tak puas duk umah. di ajaknya pulak buat kerja yang memerlukan khurafat yang tinggi tu. eh? khurafat? kudrat la. hahaha. 

so, segala peralatan bakal disiapkan sebentar lagi. parang panjang, but, glove, seluar trek dan etc. uhh. lepas tu kena bawak baju kurung siap. sebab ada kenduri. owh, really hate this part. sebab Mish memang hate to wear the baju kurung. aduh. giler buruk pengakuan kan kan??haha. bab kenduri tu KIV dulu kot. kalau rasa malas nak pergi suruh je umi tingalkan Mish kat kampung tu. hehe. boleh jugak round-round skodeng mat bangla. owh, bangla! haha.

ok la. time is running out. nak habiskan masa kat umah dengan bernilainya. haha. kawan-kawan yang tak balik tu, sila la jeles k. padan muka ampa. sape suh pi Melaka tu. haha. KEJAM!


  

11 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

selamat balik kampung!

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

kami mahu cuti lebih lama! huk3~ T__T

camne agaknya klu semua mahasiswa kt malaysia ni wat mogok lapar sbb nk cuti lebih ea?? ha3~ ^_^

dyg said... [Reply to comment]

take care lalink....hehe...

emieysandra said... [Reply to comment]

jom nangis same2..
uwaaa..

cikgu ainura said... [Reply to comment]

napa mish xbalik ahad???

eRza farEeha said... [Reply to comment]

hoho..xmo blik gak..jom kte smbung cuti lgik!!hoho

LehaMY said... [Reply to comment]

selamat balik kolej mish. okayla mish dapat balik kampung . leha tak dapat balik. jauh nun~ HAHAHAHA :D

laskar rainbow said... [Reply to comment]

haaaa! KANTOI !!
Mish suka skodeng bangla....eheeeee

wunny said... [Reply to comment]

slamat pegy klas:)

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

tolong jangan ingat kan akuuuuuuuuu

adikcugycumil said... [Reply to comment]

p melaka bezla...xujan pon....mOo......jles ke???ala....naty ley blik jgk..blerk..mish mucuk!