Friday, December 14, 2012

SETERES.

Assalamualaikum w.b.t.

setahun sekali menjenguk kejap laman blog ni. rindu blogging. tapi dah tak mampu nak sekencang dulu. sangat-sangat tak mampu. ternyata zaman belajar dulu lebih berjuta-juta kali indah dari zaman kerja. even pegang duit sendiri, tapi tak bermakna langsung sebab duit keluar lagi laju dari duit masuk. itu yang kita panggil komitmen. kah kah kah. macam hebat je.

ekceli, my condition is, WORST. stress dengan kerja. maybe. tapi tak jugak. dengan manusia. mungkin jugak. nevermind. anggap je benda-benda yang mengsetereskan tu sebagai langau-langau di tepi jalan je. tepuk sekali dua, kalau nak bising jugak. lantak la. dah kau bahagia macam tu. am i rite?

dah lama tak mengadu kat my boyfie blog ni. i miss u blog. jangan kecik hati ngan gua ye. hak hak.

#biar singkat tapi berkekalan, daripada lama tapi akhirnya buang masa. tettt.. :)
#sangat bahagia dengan apa yang Allah kurniakan sekarang. ternyata perancangan Allah adalah sebaik-baik rancangan. Alhamdulillah.. :)

5 comments:

chemay said... [Reply to comment]

mishh.
rinduu nak borak2 kat belog macam dulu kann.
tapi sekarang dah tak se free dulu.
sedihhh

Alif Haris said... [Reply to comment]

guna la pembunuh langau yg elektrik tu. insya' allah berkesan. haha

LadyBird said... [Reply to comment]

tekanan kerje tu mmg xleh lari.. terutamanye keje ngn org yg jauh lbh tua dr kite.. perangai yg sukar tuk dijangka..

krole said... [Reply to comment]

hihihi besala tu mish..sabar jew..nnt besala tu...so ble le blanjew ni..hahaha..pulok

Anwar Naim said... [Reply to comment]

salam, hi, still remember me ? :P
lama x blogwalking, sy msih student pn jarang update blog.. nmpknya kena slalu berblogging la sbelum msuk zman kerja..hehe