Monday, November 25, 2013

Sebelum Kita Shopping Barang Baby.....

Assalamualaikum w.b.t.

dah lama sebenarnya teringin nak pergi scan baby. teringinn sangat nak tahu baby boy or girl nih. sebab, selagi tak tau jantina baby, lagi tu Mish nekad tak nak beli barang baby lagi. haha. sengal kan. padahal banyak je baju unisex kat kedai-kedai tu. boleh je beli sehelai dua. tapi baby i dapat mommy gediks ngengada macam i ni kan, nak tunggu jugak jantina baby.

sekarang lebih kurang 24 minggu macam tu la kot. kata mereka yang senior, tak berapa nampak lagi jantina kalau pegi scan time ni pun. so hold dulu untuk 2 3 minggu lagi. sabar ye mama. sabar. padahal hati jiwa raga duk menggelupur dah bila tengok barang baby especially bila bukak instagram. gatal sangat pi follow instashop yang jual barang baby sape suruh kan. hikss.

boleh bayang betapa pokai purse aku lepas dapat tau jantina baby nanti. gatal-gatal tangan dah nak shopping ni. tahannnn je nak shopping.

skang ni kan baju pesen-pesen gini yang ngah trending untuk baby-baby.  baby pun ada fashion oiii!

tapi umi cakap, masa newborn tu takyah beli baju bebanyak. sebab baby cepat besar. kalau baby boy lagi senang. baju Iman dulu banyakk lagi yang elok.

4 comments:

Siti Hajar said... [Reply to comment]

Mesti tak sabar sangat kan nak tahu jantina baby. Bestnya! Happy for you ;)

Kira Kekuri said... [Reply to comment]

wahh, d sbbkan sya da lama x blogging baru tahu cik najihah ni dah kawen. lambatnya sya. hahaa anyway congrates ;)

Pha Is said... [Reply to comment]

alahai.. eksaitednya... org yg baca yg x kahwin ni pun dah eksaited.. hehehe

MamaHarriz said... [Reply to comment]

msti excited nih heeeee