Friday, January 27, 2017

theblooms.my : Perkhidmatan Suprise Delivery Terbaik di Kota Bharu

Assalamualaikum w.b.t

18hb hari tu birthday Mr Husband. So peningla kepala ni duk mikir apa nak buat pada hari kejadian sebab time tu duk kat kampung kat Kelantan. Kurang seminggu dari kejadian terpikir nak buat suprise delivery yang tengah duk hangat sekarang ni.

Mula mencari #suprisedelivery kat Instagram. Dalam banyak-banyak service suprise delivery dalam instagram tu, terpikat dengan insta theblooms.my sebab nampak ekslusif dan dia tunjuk terang terang harga dan pakej dia. So, me tak payah susah-susah nak tanya details. Haha.



Harga pakej yang disediakan. Boleh custom tau. Bincang je leklok ngan tokey dia yang muka
macam Mariam Alisa tu. hehe.

So korang korang yang berhajat nak suprisekan yang tersayang di sekitar Kota Bharu boleh la contact diorang. Personally dari aku sendiri, servis memang tiptop. Sebab aku siap request custom punya. Tak ikut pakej. Lepas tu masa pulak tak set sesiap. Hari kejadian tu baru konfem betul-betul masa. Tu pun siap mintak delay kejap sebab Amni duk berseronok dekat Kidzoona di Aeon Kota Bharu. Haha. Naseb baik diorang ni bagus dan melayannn sangat.

Brownies super sedapppp dari @inibronissland . Ada dalam pakej tau. 
Me cannot move on lagi dengan rasa brownies ni. 
Abaikan muka hakak yang kembang setalam tu. haha 


And, last but not least....Happy birthday suami. Semoga Allah merahmatimu dunia dan akhirat.

1 comments:

Pha Is said... [Reply to comment]

singgah sini setelah sekian lama.. aktif lagi raupanya.. hehehe