Tuesday, April 2, 2013

Pesta Kasut 2013

Assalamualaikum w.b.t

Semalam aku dengan encik tunang pergi ke PWTC. Alasannya sebab nak pick up adik aku kat hentian Putra then hantar beliau ke asrama kat Putrajaya.tapi dah alang-alang adik aku lambat lagi sampai, makanya, aku terpanggil untuk pergi ke Pesta Kasut tu.

Mula-mula nak pergi tu, homaigod, giler excited. Tapi penat seyh berjalan. Giler jauh. Dan jelajah jambatan, meredah jejantas segala bagai baru sampai. Mau tercabut kaki. Nasib la pegi dengan tunang. Semangat lain sikit kan. Kah3. Ini semua poyoooo.

Hasil yang aku dapat pi sana? Haha. Kasut kat bawah tu. kasut kanvas tapak getah yang berlukis. Feeling feeling back to school balik je. Haha. Kasut lain semua vogue sangat. Kang menangis pulak artis satu Malaysia sebab aku lagi blink blink daripada depa. Hakhakhak.

#gedik nak ngapdet. Sambil tunggu patient sambil update. Asah skil yang makin menumpul. Fuhhhh. Berpeluh!

6 comments:

laskar pelangi said... [Reply to comment]

comel ngat kasut dia..amboiii nak buat camne dia ada tunang.hihi

cik violet said... [Reply to comment]

comey gak kasut nih. :)

diana said... [Reply to comment]

entah2 dah kawen nanti lupa terus kat blog..heheh

pha is said... [Reply to comment]

perempuan dan kasut x dapat dipisahkan.. hehe

Dianaa said... [Reply to comment]

comelnya kasut tu!

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

kasut nie la kan kamu pakai ari jumpa akak kan kan kan