Tuesday, July 3, 2012

Halangan

pagi tadi Mish bangun awal. sebab hari ni dah nak kena balik ceruk hutan tu balik. huwa. sangat tak syok. disebabkan semalam dah update satu entry, maka hari ni, semangat nak update tu berkobar-kobar. dengan bersunguh-sungguhnya Mish bukak lappy dan sign in to blogger account dan....

along, Iman nak susu..

lepas je siapkan susu Mamil Gold 140ml untuk 4 sudu untuk si Iman, Mish kembali ke depan lappy. cuba untuk fokus. cewah..fokus kau. haha. tengah duk cari idea duk pikir-pikir......

along, susu Iman abih dah. Iman nak buang pampers...

okey. siap mandikan Iman dan pakai baju untuk dia apa semua. Iman pun dah cukup hensem bergaya dengan baju Garfield oren kegemarannya. maka, Mish pun sambung mencari idea. ting! okey. dapat idea. biarlah idea tak bes pun. janji blog ni tak bersawang sangat. nak taip tajuk. tajuk dia.....

along Iman nak tengok Kamen Rider.

whattt?demm.memang terbantut lah entry tadi.

Iman suka buat muka sengal skang...grr.



16 comments:

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

iman? anak sedara ke?

haha comel jek buat muka gitu :)

|shuhadaothman|TM said... [Reply to comment]

ekeke, sian nek asyik de halangan je. sabaq naa. ni lawa2 nak p mna ? :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

comelnyer iman!

along dia cun la pki spek.lama x nmpk mish pki spek

Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Takapa, kakak mithali :)

pha is said... [Reply to comment]

adik..?

semutsengal said... [Reply to comment]

hmm.hmmm


alasan niiii

Woofer Storm said... [Reply to comment]

cantik tuan blog..ermm

smoga baik2 saja

LadyBird said... [Reply to comment]

kakak mithali :)

Yousof said... [Reply to comment]

Hmm.. Alasan yang boleh diterima. Paling kurang Iman jadi topik dalan entri ni.. ;D



Selamat kembali bertugas ye..

Yousof said... [Reply to comment]

*Iman suka buat muka sengal, kak longnya pulak suka buat muka kacak? ;D

alif haris said... [Reply to comment]

hahahaha .. mish dah mcm ibu iman dah.

siti kektus said... [Reply to comment]

iman saje nak manja2 lah along ni. hehehee :D

iPai said... [Reply to comment]

heee ..

dia nampak nakal laaa

emieysandra said... [Reply to comment]

Wah..dah boleh prktis jadi mama tu =)

Bidadari Besi said... [Reply to comment]

AHAAHA. comel je iman ni. memang saje nak menguji kesabaran kannnn? :D

aish elisboutique said... [Reply to comment]

da besar mesti ensem!!!