Tuesday, August 21, 2012

Salam Raya Ketiga

Assalamualaikum w.b.t.

sekejap je masa eh. hari ni dah masuk raya ke tiga. lebih kurang sebulan jugak la Mish tak bagi nafkah kat blog ni. haha. dan hari ni, hati ni tergerak nak menaip pulak. dah puas beraya ngan famili, ngan saudara mara, kawan-kawan. skang ni nak amek masa ntuk beraya ngan blog kejap. ehee.

seronok tengok orang yang pertama kali beraya as a wife, mom dan macam-macam lagi la. tahap teruja tu lain sikit kan? haha.

makanya, dikepeluangan ini, mohon jutaan kemaafan dari Mish @ Nur Najihah Sahami. mungkin ada post, komen, atau perlakuan lain yang menjengkelkan hati kalian. mohon jangan nak menjengkel sangat la dengan Mish eh. tak baik tau. mana tau umur tak panjang, tak sempat nak mintak maaf. erk..ayat sadis tetiba. salam raya!

4 comments:

ezzyra said... [Reply to comment]

selamat hari raya mish sayam

pha is said... [Reply to comment]

terkejut btol tadi. igtkan cik mish yg pertama kali beraya sebagai seorang isteri... hahahahah

LadyBird said... [Reply to comment]

salam mish, slmt hr ry.. maaf zahir btn..

ldy kali peertama beraya sbg isteri.. pglmn br bg lady.. penat tp seronok, sebab keluarga hubby terlalu besar.. 13 org adik brdk, semuanya dah bersuami dan beristeri.. bersama 42 org ank sedare sebelah hubby.. besar sgt2 kan? hehehe

cik miera said... [Reply to comment]

selamat hari raya mish.. mntak maaf jugak kalau ada salah silap. hehe