Monday, June 28, 2010

is it a bitch mood??

waaa.....seronok sekali sabtu lepas, 26 Jun..coz kami adik beradik lepak kat pantai!!! hehe..so, the name of mood is beach mood...haha..nope bitch mood..agk biadap ayat itu..haha..

let the pictures tell u...

haaa..ni die..bapak kepada pemain air terunggul..sangat unggul la die ni..orang letak atas pasir die nak turun kat air..orang letak kat air, die tanak naik2 dah..hehe...sonok betul si Iman ni main pantai..haha..rakusnya die, tuhan je yang tau..penat akak2 ni duk melayan..haha..tape semua bleh nampak kan keceriaan die di pantai mendera kami..

wajah suci Mish yang penat melayan anak Wan Juhana nih...biarkan reaksi ku bercerita..hee~

yang tu-e (tua) pun tanak kalah gak..bleh plak dorag suh Mish pegang Iman pastu snap gambar dorg..hisy...meracau si Iman ni nak terbang bebas..ikut abang-abang dan akak sengal die tudung kelabu tu..hahaha..

weh, apa ni??kuih ke??uh, pulut ey....bukan2..mesti ni siput sedut yang ikan duyung bagi kan..huk2..tingginya kekoyaan itu..haha..ni anak siput laut yang adik2 Mish duk kutip..cian anak-anak menatang ni..baru nak mendarat, last-last kene culik..tula..xdengar cakap mak bapak lagi..mak pesan jangan main jauh-jauh, bapak pesan main dekat-dekat je..tp degil..huh!! kan dah jadi mangsa adik aku..haha..

asal nya adik Mish mntak nak bawakbalik..tapi nak mampus ke?? mende tu dah la hanyir..pulak tu bukan leh wat makan pun..hehe..wat tambah beban kereta ada r..

ni..jeng2..tgk je..nothing to explain..hehe..



dan gambar-gambar ni plak masa kitorang main kat taman depan pantai tu..fulamak..punya la besh..tapi tu la..papan gelongsor dia banyak dah out of service lol..huh..xberhati perut langsung manusia nih..vandalisme xhabis-habis..mana tak nya, makhluk tua besar gajah pun join sekali..mengalahkan budak2..(in reality, Mish pun main, tapi xde la sampai rosak..)


hehe,main pantai dah..main taman mainan pun dah..hehe..otw balik tu kami pun singgah la makan kat telanai seafood...times to eat..!!


"we're happy when we're together..."


hehe..
bes kan??so, kalau nak join, meh r..Pantai Batu Burok...
i love beach.... <3

1 comments:

Ihsan said... [Reply to comment]

bestnya,,nak ikut..hhahhah