Tuesday, October 1, 2013

Baru Nak Percaya Diri Ini MTB

alhamdullah, lepas makan Iberet Folic tu dengan gigihnya, naik la jugak bacaan HB Mish. walaupun 11.6 je yang terbaru tak ngapelah. naik pelan-pelan ye. hehe.

semalam patient tanya, dah ada ke belum? Mish pun jawab la ada. boleh pulak dia tak caye. haha. dia kata tak nampak pun. perut flat je. amboii kak. takkan Mish nak kena tunjuk kot kat mana yang tak flat tu kan. haha. akak tu pun cakap, yela, awak kecik kan, tak nampak sangat. nanti senang beranak. haha. ayat last tu Mish Aminn kan.

ekceli, Mish sendiri macam tak caye je. betul ke aku ni pregnant eh? sebab tu Mish selalu buat UPT tu tau. sebab was-was. even selalu dapat result positif, tetap buat. haha. disebabkan tak terasa macam mengandung, Mish buat la keje macam bese, kemas stor, angkat kotak. mana yang terlalu berat Mish tak berani jugak amek risiko kan. heee. tau takuttt kan?

:p

sehinggalah last week Mish pergi scan kat klinik, doctor tunjuk jantung baby, bentuk baby dalam perut. hiksss. comel tengok jantung dia gerak-gerak. baru percaya, betulla..ada benda dalam perut aku. hehe. sampai rasa macam nak mintak encik hasben belikan mesin scan tu, bleh tengok selalu kan. boleh la tau masa Mish makan, baby duk macam mana. duk cedok jugak makanan tu ke. sedut je ke. haha. okey, imagnasi tahap budak tak sekolah. kahkahkah.

believe it or not, im mommy to be.  

6 comments:

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

due date bila bakal ibu

diana said... [Reply to comment]

jaga diri baik2..nanti kerap2 la update pasal baby dlaam perut..kenangan tu..rugi tak tulis kat blog..heheh

pha is said... [Reply to comment]

hahaha.. x kan masih dalam denial state lagi kot.. hehehe

Lelaki said... [Reply to comment]

congrat!

cik violet said... [Reply to comment]

congrats mishhhhhhhhhh :)

take care

Chenta Ummi said... [Reply to comment]

im also a mommy to be!! x sabarr rasanya. anyway 1st time singgah ke sini and i like ur blog. :)

enjoy ur pregnancy okee