Friday, September 19, 2014

Fesyen Hoodie Lelaki

Assalamualaikum w.b.t

secara asasnya lelaki ni kalau berfesyen bukan macam perempuan. fesyen perempuan ni complicated sikit. kalau lelaki ni diorang suka yang simple but nice gitu. hehe. 

suka tak tengok lelaki pakai baju yang ada hoodie? alaa..tak kisahla baju lengan pendek ke, lengan panjang ke, tak de lengan sekalipun. Hoodie ni menggantikan peranan sweater di mana ianya sangatlah praktikal untuk di gayakan ketika cuaca sejuk. yes, hoodie lebih versatile. student-student nak pakai santai-santai ke kelas pun boleh.

tengah bayangkan Aaron Aziz pakai baju macam ni. ohsem.
nampak macho je kan kalau tengok lelaki pakai macam ni. eh, tapi bagi aku, lelaki berhoodie ni ala-ala  bersifat misteri gittew. buat kita semakin nak mengenali. nampak cool and steady. ahaks. selebriti pun ramai yang suka pakai macam ni kan. senang nak lari dari paparazzi. so, korang boleh la berangan jadi artis kejap. acah-acah ada stalker duk mengintip.

nak lagi sempoi, pakai hoodie ni dengan t-shirt basic, lepas tu pakai shortpants, lepas tu pakai cermin mata hitam. pheww. cair weh. try kat encik suami la skali nanti. sekali sekala suami mencairkan hati isteri kan. tak gitu.

plan nak beli yang ni untuk suami aku. dia kan kurus..okla kan corak macam ni kan kan? hee
eh, mana nak cari?

Layari website online shopping Malaysia terkemuka iaitu ZALORA untuk koleksi hoodie lelaki murah online. Rasai pengalaman online shopping terbaik hanya di ZALORA!

ala...kat Zalora tu bersepah baju hoodie ni. macam-macam jenis ada. katanya website online shopping terkemuka kan.. up to date lagi jejaka-jejaka sekalian oi. murah-murah je pakwe-pakwe sekalian. hikss.. boleh la beli untuk sang suami sehelai dua jap gi. teringin sangat dah ni.



1 comments:

Diana Rashid said... [Reply to comment]

Akak pun suka kalau lelaki pakai gini..
nampak santai je..dan tak melebih2..