Monday, April 9, 2012

Tak SERONOK dan tak SENONOH!

Assalamualaikum w.b.t

serius Mish terasa janggal nak menaip dalam suasana baru dashboard blogger ni. menyesal yang amat sebab gi tekan upgrade hari tu. gatalnyaaa tangan ai ni. potong kangg! haha. cakap je berani. buatnya tidak.

takpe-takpe. pembaharuan tu perlu ada dalam kehidupan. baru tak terkebelakang, kan? --sedapkan hati sendiri.

sekarang ni Mish still mood bercuti. Khamis baru masuk kerja. perasaan seseorang yang bercuti tu haruslah seronok duaronok kan. tapi sebaliknya bagi Mish kali ni sebab duk susah hati kes member sekerja dapat pindah balik Kelantan. jeles tahap seratus weyh. tapi takpe. dah tiga tahun kot dia terkurung di Simpang Pelangai tu. yang tak bestnya, kerja sorang-sorang. yupp. tak tau la ada pengganti ke tak. kalau tak de pengganti...erk. mati la Mish.

sebelum ni, dia banyak  tolong. kalau ada patient yang nak kaunseling Insulin, selalunya Mish pass kat dia je kalau Pegawai Farmasi tak de. reten, order ubat apa semua, semuaaa dia buat. walaweyh..tough nya perjalanan kerjaya ku selepas ni.

so, sampai skang, cuti tak merasa cuti. otak ligat duk pikir kerja. haishh.


  • kes yang tak SERONOKnya is, setelah sekian lama mish tak bukak blog sendiri, sekali bila Mish bukak tadi, ada orang tak malu + desperate + ntah pape datang promo ubat dia kat blog ni. ubat nak panjang kan tetttt. yarksss! serius tu la yang spoilnya bila pasang shoutbox ni. agree with me?

8 comments:

Halimatun Sa'adiah said... [Reply to comment]

pelik sie promote kt kaum hawa nk suro pjgkn ape ek??
agak2 la kalo nk promote tu kn..

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

dashboard tu kan bole tukar ke lame balik kan dear.. :)
cuti suke la kaannnn..

Kira Kekuri said... [Reply to comment]

uhhu, aq pon ada gak ter-upgrade hari tuh, nasib dapat di pulihkan semula. hehe

Woofer Storm said... [Reply to comment]

perubahan itu perlu jika berubah kearah kebaikan der..

#iklan ntah apa2..sepak baru tau~

ZEEQA AJIE said... [Reply to comment]

nasib baik saya belum klik upgrade lagi. hehe.

btw, sy pun sama org letak iklan tak senonoh kat shoutbox tu. camne la nak delete ekk? haishh... -_-"

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

iklan x senonoh tu byk kan mish..meluat lak kadang2

Cik Cura said... [Reply to comment]

Wah baguslah mish. Mana lah tahu kahwin nanti nak pakai ke. Upss.

kaioax said... [Reply to comment]

Die tgk kaki jhah pndek..dia nak suh panjangkan kaki la tu..haha
Dashb0ard tu da lama ada..bleh tukar2 je, nk baru bleh nk lama pun bleh..
Nak panjang bleh nk pendek pn bleh..fleksibel gitu..haha ntah pape.. Aku laki pun malu si0t.. P0m0t x kna tempat.. Tp kalau kta x kna tempat da kna da..blog ni kan femez..taktik org niaga..kna cri tmpt tumpuan..bru org nampak.. X gitu? Hoho