Tuesday, January 7, 2014

Jom BerSHAKLEE!

Assalamualaikum w.b.t.

hai semua. tetiba mai semangat nak bercerita sal Shaklee yang tengah havoc havoc skang ni kan. seriesly, Mish bukan jenis makan benda-benda camni. semua bermula lepas Mish pregnant ni la, HB low memanjang. dan ada lagi beberapa entry duk bercerita sal HB yang tak naik-naik.


Mish dapat tau pasal Shaklee ni pun lepas duk gigih cari cara nak naikkan HB. banyak yang bercerita tentang kelebihan Vita-Lea. kira dia ni macam booster la untuk naikkan HB. yang tu salah satu contoh. skang ni Mish duk gigih makan Omega Guard untuk perkembangan otak baby selain nak kawal kolestrol dalam badan. sebab kolestrol Mish hari tu tinggi mak oi. dah tahap kena makan ubat. tapi takpe. Mish cuba dengan Shaklee dulu. tawakal. hee.

lepas ni nak grab ESP ngan alfafa. aum aum. lepas dah tau kelebihan Shaklee dengan badan sendiri baru kita akan jadik yakin. jom jom sape yang tak pernah cuba Shaklee ni. jomm sama-sama usaha.

sesiapa yang berminat dengan Shaklee boleh contact Mish tau. jangan sesegan.

WhatsApp : 0139139891
email : najihahsahami@gmail.com
myID number : 1092621

8 comments:

missShila Nget said... [Reply to comment]

waahh.. makin maju..!

terbaik~

caera puttih said... [Reply to comment]

mahal tak ? sy student takot tak mampu . uhuk2

MamaHarriz said... [Reply to comment]

waahhh goodluck ye...

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply to comment]

moga mju jaya lgi..aminn

Atiqah Wadiah said... [Reply to comment]

Shaklee mmg tgh meletopsss skrg ni..akk,buat lah review pasal produk shaklee ni ;)

diana said... [Reply to comment]

sama dengan akak dulu la..hb asyik turun je..bangun pagi mesti melelong-lelong bejalan..sampai pantang pun hb tak ok lagi..

iron tablet tu makan lebih sikit..akak sampai sekarang dok makan iron tablet lagi..

Dzureen Darwis said... [Reply to comment]

saya memang berminat nak try GLA tapi nanti lah haha

Fiza Rahman said... [Reply to comment]

Good luck. Saya pon ber shaklee juga ☺