Monday, January 20, 2014

Shaklee : Kelebihan Alfafa

alhamdulillah, tadi dua botol Alfafa dan sebotol ESP selamat sampai kat tangan Mish. hak hak. eksaited kau. esok boleh la breakfast minum ESP. lepas tu satu botol alfafa Mish nak hadiahkan kat umi. sebotol lagi untuk kegunaan sendiri semasa menyusu baby nanti. kata nak bagi exclusive breastfeeding kan. semangat haruslah terlebey kau. hehe.

bulan Januari ni ekceli bulan promosi untuk alfafa. kebanyakan set yang mengandungi alfafa kalau dulunya RM1XX. sekarang boleh dapat dengan RMXXje. auww. jimat berganda kau. antara set yang mengandungi Alfafa adalah :




untuk alfafa ada dua saiz botol. 
  1. saiz S ada 330biji. tahan untuk dua bulan.
  2. saiz L ada 700biji. tahan untuk 3 bulan lebih.
so korang bayangkan. sekali beli tahan berbulan-bulan untuk 19 khasiat tu. harga dah la murah. harga bahagi berapa bulan dia tahan. berbaloi beb. 




so, macam biasa, kalau berminat boleh contact Mish okey. bimbingan akan disertakan sekali. don worry. 


6 comments:

diana said... [Reply to comment]

shaklee memang terbaik..:)

MamaHarriz said... [Reply to comment]

adoilaa.alfalfa n esp beli aritu dh lama tersadai haha.bile nk mkn blk ni huhuuuu.iskk

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply to comment]

dah try bru tau cmne =)

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

ramai kata bagus brand ni.
tp x pernah try lg pun

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

akak pun amek set pantang shaklee.. adehhh lama nya nk abis pantang ni!!! tskkkk

Pha Is said... [Reply to comment]

waa. dah jadi independent distributor rupanya.. tahniah..