Monday, January 13, 2014

Gambar Parodi Kangkung

entry sebelum ni : Azam Semasa Mengandung : Exclusive Breastfeeding


glemer habis kangkong hari ni ye, siap-siap masuk instagram ngan facebook lagi. kalau belek news feed tu selang satu status kisah pasal kangkung. tak cukup hebat update status, upload gambo siap. hee. jom layan.

hiks. petang ni nak gi jenguk McD la. harga pun mesti murah kan sebab sayurnya dah murah. haha.

dan-dan buat iklan tenaga batin. ish.

kangkung meatball ala-ala meatball ikea katanya.

nak buat kenduri kot ni. haha. gigih siap peluk takut tercicir.

binatang paling happy la kot bila harga kangkung turun mendadak.

tak tau tak tau. hehe.
jangan lupa setiap kegembiraan atau khabar baik macam ni, ucapkan, Alhamdulillah.

5 comments:

diana said... [Reply to comment]

femes la kangkung sekarang nihh..hehe

Ezy Loy said... [Reply to comment]

dh pemes plak kangkung ni.
hehe

anamizu said... [Reply to comment]

hebat sungguh penangan KANGKUNG. hehehe

nohas said... [Reply to comment]

salam..singgah disini, nak baca cerita kangkung..terbaik=mckangkung, think global, eat local..Malaysia's invention..

MamaHarriz said... [Reply to comment]

kelakat tgk hihihii