Thursday, January 16, 2014

Tendangan Bahagia

sedang berkursus ekceli. tapi tukang bagi kursus bagi take five yang lamanya macam take an hour kau. sempat la ngapdet kejap kan memandangkan perut ni asyik berdentam dentum je kena tendang ngan budak kecik ni. ntah apa la dia buat kat dalam tu. menari gangnam style ke anak oi. huhu.

kalau cerita pasal kena tendang, semua macam ngeri, seram kan. tapi ini la sejenis tendangan yang ditunggu-tunggu oleh perempuan mengandung. tak ngeri, tak seram. tapi bahagia. gembira. sukaaa sangat. tengah-tengah rilek tetiba perut macam berombak. tsunami perut kot. tak pun tiba-tiba kat pinggang rasa macam ada tulang nak keluar. owh, main acah-acah anak mama.

semalam, dia tengah duk diam. Mish ngan hubby pun terpikir nak usik dia kat dalam. kitorang cucuk-cucuk perut ni. first dia respon slow. cucuk-cucuk lagi, nahhh. menggelagak dia. haha. bekeng anak mama ngan papa ni ye. dia tak tau lagi nanti dia keluar lagi dahsyat kami nak usik dia. haha.

baby ni pandai, dia denar je suara encik suami ada dekat-dekat ngan dia tapi tak tegur dia, dia punya taktik mngeras lam perut. punya nak suruh papa main ngan dia. hamboii. anak papa betul ye.

dear baby, thanx for cheering up our life. thanx for this memories. please stay strong for mama and papa. okey. love you.

9 comments:

Ezy Loy said... [Reply to comment]

bestnye dpt rase baby tendang2..
='(

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

best best best!! mmg feeling abis..

ct kektus said... [Reply to comment]

bahagianya kak. moment2 macam ni yg susah nak di lupa kan ?

moga semuanya elok2 saje. :)

MamaHarriz said... [Reply to comment]

rindu pulak tendangan tuh hihi

LadyBird said... [Reply to comment]

tahniah.. baby dah mula tendang2 ek.. bahagiakan? hihihi.. kalau die x bergerak rasa risau sangat..

mak lagenda said... [Reply to comment]

Saat2 ditendang dek baby ni lah saat2 paling menggembirakan ati si ibu.

rindu nak rasa moment ditendang ni
Huaaa

anamizu said... [Reply to comment]

seronoknye baca kesah2 mommy to be camgini hehe

semoga baby & mommy sehat2 hendaknye :)

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

hi baby! :D
dont noti2 tau hihi

Pha Is said... [Reply to comment]

bagus la macam tu.. baby tu nnti mesti sihat dan kuat.. hehe