Saturday, June 15, 2013

Wahh, SABTU!

hai semua. ahaha. mood rajin menaip memang tengah up. memang tak boleh kata apa la. dan mohon, jangan kata pape.

hari ni Sabtu weh. terasa indahnya bila sebut hari Sabtu. hujung minggu yang ditunggu-tunggu bagi pekerja office hour macam Mish. encik hasben oncall. so, bersenang lenang kat rumah je la jawabnya. hajat di hati nak topup tido. nak rilekskan badan. nak goyang-goyang-goyang kaki. malangnya, kuarters klinik ni rajin la plak nak buat gotong royong hari-hari minggu ni. spoil.

teringat time study, kalau hari sabtu ahad tu ibarat malam raya la tahap keseronokannya. macam-macam plan lam kepala otak ni. ennnjoyy manjang. rinduuu nya nak tengok wayang. rindu bau pantai. lama tak makan eskrem Gelato. lama tak jejak Midvalley. agak-agak Times Square rindu Mish tak eh. ohhh, rindu semua. dah, jom gotong-royong. siap-siap pegang penyapu, penyodok semua yeee! ayuhhhh!

7 comments:

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

selamat bergotong royong :)

diana said... [Reply to comment]

Mish dengan suami kerja satu tempat ke apa??dulu belajar sama ke?dia orang mana?sebaya ke?sebab nampak muka dia macam budak2 kan..muahahhah

ezzyra said... [Reply to comment]

mish dok kt mna sekarang?

Ariannalissa82 said... [Reply to comment]

Jealous.. (T_T) kita kerja hari sabtu 8-5 jugak... huhuhu

Eyeme said... [Reply to comment]

sudahhh..

g amek penyapu dan teruskan sapu. hhaha..

times square ckp x rindu awak pun..

japgi kita nk g lawat dia :p

laskar pelangi said... [Reply to comment]

Ewahhhh! Dah jadi isteri ni kena rajinnnn la join aktiviti gotong royong.Nanti nak kena gotong royong dengan anak2 plak.Kekekeke~:p

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

ooh dok quarters ye....padan muka xleh topup tido..ehem ehem tdo lewat ye skrg