Wednesday, June 12, 2013

his WIFE!

Assalamualaikum w.b.t.

ehemm. hai semua. ni first post after 12 hari jadi isteri orang. ahaha. wonderful feeling okeyh. memula ingatkan dah jadi bini orang ni dah malas nak berbelog. tapi apakan daya, kita hanya merancang, keinginan yang menentukan. hoho.

gambar kawen? cerita pasal kawen? no no no. yang tu ai nak simpan ntuk lain post. biar rasa feeling lelebeyhhh sikit baru syok nak cerita.

perasaan lepas kawen? haruslah syok. kan akak-akak kan kan. buat pape pun ada orang teman. makan ada orang teman. sanggup tunggu kite ratah ayam sampai tangan dia dah kering kontang pun kita tak siap gigit lagi tulang ayam. time basuh baju, kita sangkut-sangkut kat hanger, dia sangkut kat penyidai. padahal boleh je kita sangkut sendiri kat penyidai tu terus. tapi nak ngengada punya pasal. kita sanggup susahkan dia. haha.

love u hubby!
psst : pes time tayang muka husband. ahakss!
mohon situasi yang sweet muwitt ini berkekalan hingga ke nafas terakhir. dan mohon jangan bosan melayan perangai ngengada ni.

soalan biasa orang tanya lepas kawen. HONEYMOON. alahai lahai lahai. honeymoon aku kat chemomoi je. kuarters klinik dia. ini menambahkan lagi kesweetan kami. maybe a month lepas kawen nanti kot gi honeymoon sat. tu pun sebab sepupu sponsor. untunggg nasib badan. haha.

fuh. lama tak menaip. sekali menaip berjela weh. haha. berbakat lagi aku bab merapu tak memasal ni rupanya. haha. bangga! orait. chaw dulu. sambung bila keinginan muncul pulak eh. adios!


8 comments:

misz sheyla said... [Reply to comment]

tahniah2...walaupun dah lambat

pha is said... [Reply to comment]

amboi.. smoga berkekalan...

Cik Ezy said... [Reply to comment]

tahniahhh!!

ezzyra said... [Reply to comment]

thniah mish...nti boh tau gmbar2 kawen..kenangan kt sini..hee

Dianaa said... [Reply to comment]

wahh! tahniah :D

laskar pelangi said... [Reply to comment]

mishhh sayammm. jelessssss baca pasal jemur kain sesama bagai tu...uwaaaa syioknyaaaa kawen...sob3 acane mish masak selalu ke kat hubby?kih3
semoga berbahagia sampai syurga dear..

diana said... [Reply to comment]

satu gambar pengantin pun akak tak tengok lagi lamish..tak kesian ke kat akak..heheh..
seronok kan kawen?/nanti ada anak lagi seronok..heheh

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

syok ke kawen....hehe