Tuesday, March 8, 2011

Kerana Saya Seorang Wanita, maka, Selamat Hari Wanita!!

wahaha. bukak FB di mana-mana ada post pasal Hari Wanita. masing-masing tak kira lelaki atau perempaun duk wish Selamat Hari Wanita. err. ketinggalan plus jakun nya haku. adeh. rupanya 8hb March adalah Hari Wanita. tak gitu eh? haha. kesian kesian sebab Mish dilahirkan sebagai wanita, tapi tak tau Hari Wanita tu. 


kalau sebut wanita macam dah beranak cucu kan. kalau sebut perempuan atau gadis nampak la cam muda dan kena sikit ngan Mish. tapi apakan daya. dah dari awal namanya Hari Wanita, tiada kuasa la i untuk mengubahnya. haha. well, mentang-mentang i ada blog. so, i nak wish Selamat Hari Wanita kepada my umi sayam!! my arwah nenek, adik-adik perempaun, mak cik-mak cik, sepupu perempuan, kawan-kawan perempuan, cikgu perempuan, blogger perempuan dan semua perempuan-perempuan di dunia. ada lagi ke yang tertinggal ea. kalau ada sila nyatakan. wah. skema!! i like~ haha.


sebagai wanita, saya mewakili kaum wanita yang dipilih memohon agar kaum lelaki menghormati kaum wanita. dan please lahh jangan lakukan penderaan ke atas kami kaum yang lemah. ecece. dah boleh ganti Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil kan kan. haha. undilah saya. bluerk~


kami wanita. jangan aniaya dan eksploitasi kami. hahaha


psst~
dah nak habis tarikh baru nak post. haha. boloxs la Mish ni.adess..

19 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

selamat hari wanita tuk u yunk...
selamat hari gadis tuk i..hakhak...

padin said... [Reply to comment]

selamat hari wanita, mish..

Bulan said... [Reply to comment]

selamat hari wanita~

Cik Ezy said... [Reply to comment]

yeaa~
selamat ari wanita..
tp lbh teruja nk sambut hari kanak2..
terase diri ni masih kanak2..
agagag

RuSh D said... [Reply to comment]

majulah negara bersama wanita..haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

what??oit..kalau ade hari gadis tu..for sure la i pilih dulu.aiayaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@padin

haha..mekaseh padin!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

selamat untuk anda juga bulan sayam~

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

haha..adess..kalau diberi pilihan. mmg nk stay kanak2 je smpai mati. hahaha

dyg said... [Reply to comment]

mish..selamat hariii wanita!
hehehe....

srikandi cinta said... [Reply to comment]

slmt hri wanita gak..follow me back.. :)

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

blm terlambat utk wish selamat hari wanita kan??
hee~

guess who..... said... [Reply to comment]

selamat hari wanita..uhuk3..
pic bawah tue paling mantap..tp bawah tue suma single ag kan..nk ngorat....hohohooohhhh~

apik pehe said... [Reply to comment]

mishh..berat!!! berat!!!..haha..xpolah,apik ucapkan hari wanita untuk mish deh..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

woww!!hye wanita!!

Izan Ishak said... [Reply to comment]

selamat hari wanita utk mish....dan sesiapa juga yg bergelar wanita!

ehh...dah terlewat ek?

Eman said... [Reply to comment]

selamat hari wanita MISH.
btw, hari lelaki tkde pun kenapa en?
=.=?

Cik Miera said... [Reply to comment]

wanita..!! gadis nak ucapkan selamat hari wanita jugak la..haha..gadis terlambat nk wish kat wanita lak..miahaha

diana said... [Reply to comment]

patutnye hari wanita ni semua wanita dapat cuti relaks2 kat umah kan??
setuju tak?
hehhe