Monday, March 7, 2011

Dont Expect too Much From Me

haha...tajuk entry bajet gilerww..adeh. mesti dan harus la bajet segiler-giler nya. sebab hidup ni kan macam roda. hidup ni kan indah. hidup ni karma. hidup ni kan kan kan. tambah la sendiri. tak kuasa nak bagi point banyak-banyak untuk u olls malam ni. haha.

seriyess mood!! ok, kadang-kadang hidup ni perlu memberi dan menerima kan. so, baru la adil dan saksama kan. dan yang menerima tu sepatutnya paham dan akur la takat mana orang nak memberi kan. jangan terlalu demand. ok, saya sedar akan itu.

masih lagi mood seriyes. hidup ni sebenarnya antara nyata dan sedar. realiti dan fantasi. auta dan fakta kan. so, kadang-kadang biasa la. manusia. bila dah bercakap, menaip atau paper la..mana nak sedar kan. terkadang kita tersilap percaturan. bagi harapan yang tinggi kat orang. lepas tu tak mampu nak tunaikan. owh, tu yang terjadi pada Mish sekarang. ekceli, harapan tu dalam tak sedar. seriyes. Mish tak tau pun benda kecik macam tu boleh buat orang berharap. err. ..

hari tu, adik Mish kol. mintak KFC. aik??budak ni tak de angin tak de ribut. tetiba mintak KFC. mengigau ape. rupa-rupanya dia tuntut harapan yang Mish terbagi kat dia suatu ketika dulu. Mish belanja adik-adik yang lain tapi tertinggal die sebab dia kat kolej dia. so, Jumaat ni hari tuntutan sebab parents ajak melawat die. adehh. pokai la poket. nasib baik cek Nuffnang dah sampai siang tadi. happy gilerrrr!! haha.

moralnya, cakap kena jaga-jaga. jangan sampai poket kempis. hahahaha

18 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

huhu..bile la u nk ckp nk blnje i plak ni..hakhak...

sab said... [Reply to comment]

wah! dah dapat cek!!! jom jumpe mnggu ni mish! hehe :)

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Adeq Shag suka kasi Shag lepas janji. Lepas tu tuntut bila Shag kering poket. Saja nak buli Shag =.=

Cik Ezy said... [Reply to comment]

nk jgk kfc..
haha

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh..wet nuff die..blnje!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

haha..memang i takkan cakap laaaaa!!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@sab

laju je sab ajak jumpa eh..ish..xeklass!!

RuSh D said... [Reply to comment]

mish, pn ada janji ngan rush nk bg keropok lekor...hahaha...

Bulan said... [Reply to comment]

saya nk kepsi saya~
cik najihah janji nak belanja~
cepat cepat~
jangan buat tak tahu plak cik najihah oit

iZzuDdin said... [Reply to comment]

nak jugak KFC!!!

hidup cam roda...
jln2 blog mish pun cam roda...
hehe...
jap singgah,jap lama xsinggah

=)

bz2...
jgn lupa singgah bc n3!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Puan Besar Shag Yahaya

hah...adik2 memang macam tu kan. adesss

najihah sahami said... [Reply to comment]

@RuSh D

ala...kalau beli pun jauh nak bagi kat rush tu.hhehehehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

haha..ni la jadinya kalau kuat tidur petang. suka mengigau!!hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@iZzuDdin

haha..mood nk jalan2 tu dh makin kurang skang. thnx sebab memahami. hehe.....

ok. t mish singgh ea!

Burp said... [Reply to comment]

bilaaa laa nk blanje orggg pulakk nihh~ :P

apik pehe said... [Reply to comment]

alaa mish..apik expect lebih kat mish ni..

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

kerana mulut badan binasa. mwahahahaha

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

pehh.. adik anis pun ngah nuntut mcD.. adeeiii...