Tuesday, March 15, 2011

Berfal'sampah' Sendiri

kita takkan pernah dapat apa yang kita impikan. even harapan tinggi menggunung. tapi kita hanya dapat meraih sekali angin lalu pun jadi la. cuba untuk jadi orang yang bersyukur. dan takkan sesekali menyesali atau menangisi segala semua yang dah terjadi tu. so, moralnya..lepas ni. jangan berharap kat orang dan jangan bagi orang harapan tau. sebab ia sakit dan menyakitkan. haha. baca tak ni kawan-kawan? aihh.

jangan pelik lak ngan intro ni. saja kasi menusuk kalbu sikit sebab nak spoilkan mood korang. (bajet korang ter'spoil' la)

korang tau menunggu buah yang tak gugur tu ibarat menusuk pisau kat dada sendiri. motifnya nak bagitau yang..kalau dah tak de harapan tu. jangan la kau berharap. sedih ok! haha. dulu selalu guna ayat menunggu buah yang tak gugur tu. tapi skang. tak payah guna. sebab buah tu memang tak nak gugur pun. aihh. dulu seriyes la frust sampai menonggeng tertonggeng lagi tau. tapi skang. tak dah. sebab ada dia kan. dah malas nak fikir. tapi kadang tu terfikir. ish. cinta itu buta. cinta itu bongek. lalalalalalala~


psst~
dia dah deactivate dia nya akaun FB. adoi. dah tak boleh nak stalk dia dan dah tak dapat nak sakitkan hati sendiri. ada hikmahnya. kan? what ever la guys!!

macam poyo je entry Mish kali ni. lantak aaaa...insomnia. gini la jadinya. cuba untuk tidur ni. aihh..tidur lah wahai mata. haha.

19 comments:

apik pehe said... [Reply to comment]

aihhhh..jangan la p tunggu buah yg x gugur..hishhh..buah x gugur = buah tembikai,buah betik,buah epal, buah sensored..hehe..buah gugur = buah durian,buah nyior

alexa yussida said... [Reply to comment]

alololo nape ni mish?p tdo p kang mata berpanda pulak kang..hihi..

jgn berharap pada yg tak sudi..n jgn berharap pd yg mustahil..syukur ape yg ade,kejar ape yg mampu..err ape la daku merepek nih..oki babai mishh hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

apik!!!!i kill u!!memain eh. sepak kang!!org nak tunggu buah durian laaa...

najihah sahami said... [Reply to comment]

@alexa yussida

hahaa.lexa!!thnx tau!!aih..xtau la pe merapu tu. main taip je sebab rindu kenangan lalu kan. aihh.............

panda u kiut kan yunk!!

eRza farEeha said... [Reply to comment]

perghh..hee..sabo ye..ni baru mish..cekal beb!

iZzuDdin said... [Reply to comment]

cari je kenangan baru...bg lagi best..kan senang =)

Bulan said... [Reply to comment]

yunk.i tanam buah betik belakang umah.x smpat nk petik da gugur la.huhuhu

u rse nk ketok2 kn i?ahakss

its ok dear.manusia slalu mcm tue.kalo pndg yg tue dia da x reti nk pndg yg lain.

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

haha..buah memang xkan gugu kalau x jolok..ek~~ hihi..

pic tu comey mish..hehe

padin said... [Reply to comment]

wah ada bakat bermonolog la mish, ekekee.. bole mintak tunjuk ajar nih,

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

tak dapat nak sakitkan hati sendiri tu yang paling terbaik!! :D

RastaMat said... [Reply to comment]

@ padin

bermonolog luaran

akU GaDis said... [Reply to comment]

yunk!

jgn jd stalker,itu hnya menyakitkan diri sendiri..

padahal i pon cm gitu jugak.. hik3

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

kdg2 stalak page si dia,,mmg wt kita sakit hati,,ngee,,tp dia xkisah pon,,huhu

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

kalau buah tu x nak gugur, amik jer kayu jolok buah tu kasi jatuh.

x pun amik selipar atau batu tuju kat dia. kalau dia x jatuh pun, sure dia sakit sebab kena baling ngan batu...


wakakakaka

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

hang memang men2 emo sejak akhir2 ni ye mish:P

Aretikz said... [Reply to comment]

Erk? Pergh ~ Ni belajar sastera kat mana ni? Hikayat Mereng Mahaangsa? haha..

Tak yah stalk.. hack trus.. wakaka..

Entri Lelatest
Ku Bertanya Dan Tertanya: Dari Lelaki Buat Wanita

Cik Miera said... [Reply to comment]

yunk..i pun slalu stalk fb si dia..huhu tp now, dah x sebab sakit hati

RuSh D said... [Reply to comment]

phewit..picture ayu jer..hehe...

alif haris said... [Reply to comment]

ehem .. seorang stalker juga mish ni ye ? haha .. da la .. ta pyh stalker .. buat sakit hati jew