Thursday, March 17, 2011

Bukan Riak..Bukan Bangga tapi Suka.

hari ni entry tak de emo-emo eh. haha. nanti Dato Nazirulhazwan marah. dia tu sama je spesies ngan si Miera ni. nak kena saman sebab bercakap hingga melukakakan hati gua lol...haha. siap ang Naz!!

tadi tengah hari ada presentation untuk subjek Mikrobiologi. lepas tu as a student yang 'sangat berdedikasi dan berwibawa' tambah pula 'semangat berkumpulan yang menebal' , kerja tu ditangguh dan tertangguh. lec bagi assemen tu masa before cuti midsem lagi. tapi semalam baru la sibuk nak cari maklumat. kan ciri-ciri nak jadi student zaman skang kan suka berlengah. 

malangnya bagi ahli kumpulan Mish dan untungnya bagi Mish sebab semalam Mish memang tidur gila punya awal la. dari balik kelas sampai la pagi tadi. diorang la yang bertungkus lumus yang siapkan kerja tu. cari maklumat. rancang cara nak presentation apa semua. tapi Mish rilek je tidur. diorang nak kejut. tapi roomate cakap, Mish macam tak sihat. haha. memang la tak sihat. dah 3 malam tidur lewat. hua3..

so, Mish just terima je la part mana yang Mish kena present petang nanti. tak kisah pun. bajet cool. haha

tapi alih-alih kena buat baru gak sebab bila tanya lecturer sal tajuk kitorang. jauh sangat tersimpang. so. lecturer bagi masa la untuk betulkan balik dan postpone presentation tu. untung kan i tidur lena plus nyenyak plus lama gilerr semalam. haha. 

bukan la nak dibanggakan yang tidur lena semalam tanpa buat kerja. tapi untung la tak buat kerja semalam sebab tertidur. kan kan. haha. 

sekali groupmate baca konpem diorang kapakkan bilik Mish t..korang rahsiakan ea. haha.


14 comments:

me suya said... [Reply to comment]

ish mish sayam.. boleh kamu lena.. hehehe

eRza farEeha said... [Reply to comment]

nk repot2!!!!!!!!!!!

Bulan said... [Reply to comment]

hahaha.u sengaja tido kan?kan?
sbb mls wat keje.kan?kan?kan?
hahaha

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

la,,mish da abes cuti eh?ngee

apik pehe said... [Reply to comment]

Hahaha...ciannyer mek x sihat..meh apik blanje kepsi meh

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

hamboi3 mish,,

tau wat peta jer yer..

haihhh.

ciap la kaw aku bgtaw yg len..
kuikuikui..
:P

sab said... [Reply to comment]

cehh..haha. terbaik la mish! :)

akU GaDis said... [Reply to comment]

bangun3!! siapkan presentation tu la cik adik,, ngee

p/s:rindu nk present2 ni,, asyk lab report je,, busan =P

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

haha, den mmg tak jage ati punyer:P mau idak, balik2 bace entry emoticon, mane boleh tahan.hahahaha

tomato said... [Reply to comment]

haha ! tido plak ye... :P

tiEra said... [Reply to comment]

ske gk wt keje last minute..hehe
mish saje2 tido sbb xnk wt keje kan???hehehehehehehehe

Budu Masin said... [Reply to comment]

tiba2 nak jadi perepot pulak....
mish, bila nak kawin??

missSenget said... [Reply to comment]

kah2..

sian diorg..

err..kem salam kt ur rumet.. bgtau die abg i single lg..

CIK TOM said... [Reply to comment]

nak report kat groupmate mish..siap la..hahhahah