Wednesday, March 14, 2012

Kecik Kecik Dah MenCARUT.

Assalamualaikum w.b.t

sekarang ni Mish aktif sikit kat facebook. tak tau nape. kebosanan dengan blog yang makin suram, murung dan dah tak ceria macam dulu-dulu lagi. ramai blogger yang berdiam diri sekarang. Mish pun update setakat melepaskan gian je. haha. gian tu yang tak menahan.

seronok baca status member-member kat facebook. dari situ, boleh tau perkembangan mereka. ramai yang dah kawen. ramai jugak yang baru dapat anak sulong lah apa lah. seronok je baca kan. lepas baca semua tu, mula la menung. aku bila lagi. sakit genyeh-genyeh mata.

dalam pada duk seronok baca tu, ada jugak status yang tak best. Mish kan ramai la jugak berfriend dengan budak-budak. kebanyakan kawan-kawan adik-adik i yang berderet tu lah. saje approve sebab nak kenal jugak perangai kawan-kawan adik i yang berderet tu camane. dalam setandan pisang, tak semuanya elok, pasti ada yang busuk kan. makanya, ada la sorang dua orang makhlus halus tak baligh ni yang dah pandai mencarut.

upate status dengan perkataan sial, celaka, jahanam. serius kasar giler kot.

tak tau nak tuding jari kat sape-sape. kan?awasi persekitaran anak anda ya! ehee..dah gaya keibuan auww~

11 comments:

nuruashia said... [Reply to comment]

betuiii tu mishhh..nuru anti bnar org carut ni..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

budak skrg xmcm budak dulu..jg ank mung lek lok ye..selamat pngntin baru!haha

IllyNabila Zanal :) said... [Reply to comment]

tahu takper kan, ramai status orang kat facebook semua mencarut >< ..
tahpape :))

YOUsoF said... [Reply to comment]

Blogger paling senyap (secara tiba²) adalah Encik Apik Afham. Diulang taip, Encik Apik Afham...


Budak kecik mencerminkan perangai orang dewasa.. Kalau benda negatif macam tu diaorang tak dapat dari orang dewasa mungkin cara diaorang boleh jadi lebih halus dan baik² belaka..

eyeme said... [Reply to comment]

amboi..kemain sifat ibunye..hahaha

LadyBird said... [Reply to comment]

tu la.. kenapa la ek.. pengaruh sebaya ke pengaruh org dws?

Azhafizah[フィザ] said... [Reply to comment]

budak budak banyak terpengaruh.

daya said... [Reply to comment]

tak suke baca status yang macam tu. :/

pha is said... [Reply to comment]

mula2 cakap pasai kawan kawin, pastu ada yg dah ada ank sulong, kat bawah sekali pulak tentang "gaya keibuan"...
hmm.. elok sangat la tuh.. hehehe

semutsengal said... [Reply to comment]

aku rasa, taknak bagi anak aku buat akaun fesbuk lah.

MISS IMAKASIHDANI said... [Reply to comment]

tau xpe, same goes here, da la budak2 kampung kita jgk =-='

jom baca : 1990 - 1999,THE LAST GENERATION WITH COMMON SENSE, ye meh??