Friday, March 9, 2012

Gelak Terbahak-bahak Dapat Tawaran Miss World Malaysia

serius dah lama berzaman batu purba aku rasa aku tinggalkan blog ni. ada la update seketul dua. tapi semuanya auto post. sebab tu entry baru ada, tapi tuannya tak de. hoho. bangga dengan kemajuan diri sendiri.

tak sangka pulak setelah berzaman batu purba puaka yang aku tak update tu, tetiba dapat lamaran Miss World. ya, Miss World. Ratu Cantik. terkejut lah sangat masa mula-mula dapat tau tu. terharu lah sangat pun ada time tu. nak pulak Nuffnang bagi aku BE ni masa aku malas nak update eh. haha.

by the way, thanx Nuffnang kacak, baik hati, hensem, pemurah, macho dan seterusnya. lain kali bagi lah lagi. bagi banyak-banyak. haha. rezeki datang bergolek. siapa yang tak suka kan? tengah-tengah hot isu gaji naik 13% ni. Nuffnang bagi pulak gaji goyang kaki. Alhamdulillah33x. hehe.


hohoho. rerajin la jenguk makcik ye. makcik ni malas sikit nak update. tapi anggap la entry makcik yang pat lima taun dulu sebagai entry baru ye. haha. chaw!



4 comments:

cik violet said... [Reply to comment]

share skit ;p

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

pergh,dapat BE.huhu

nuruashia said... [Reply to comment]

aummm..hebad ouchhh ^^

YOUsoF said... [Reply to comment]

Setakat ni belum dapat apa² tawaran serupa macam ni lagi.. hehe


Syukur.. Rezeki namanya.. Jadi kerajinan itu haruslah dipertingkatkan lagi.. ;D