Thursday, March 22, 2012

Staf BARU

Assalamualaikum w.b.t
Setiap yang pergi pasti akan berganti kan. Macam tu jugak lah dengan staf kat klinik ni. tak de yang kekal. Semua pakat duk pindah. Bila dah ada yang pindah, mesti ada yang menggantikannya kann?

So, ada benda yang buat ai hepi tau!
Hahaha. Gelak jahat jap. Sorang Medical Assistant (MA) dan sorang male nurse. Yang selebihnya adalah Jururawat Masyarakat. Yang tu sah-sah la perempuan. So, abaikan keperempuanan  itu. Syok la sikit kan kerja ngan orang bujang. Kononnya la. Yang male nurse tu belum di ketahui status dan rupa paras serta perwatakannya. Sebab dia belum lapor diri lagi. See? Belum lapor diri dah teruja. Kalau dah lapor diri tak tau la camane tahap kemiangan nih. 

Tapi, yang tak bestnya is, MA tu dah nak kawen.

Harapan saya, agar male nurse tu bujang trang tang tang dan tidak ‘auww’. Sekian.

Psst~
Entri meremang ini dicipta khas untuk disesuaikan dengan doodle senget yang ai lukis tu. tak de la eksaited mana pun. Serik dengan pengalaman. Hahaha.



13 comments:

eyryn said... [Reply to comment]

owh ! gatal2, miang2.. haha

- F i D - said... [Reply to comment]

haha..kemain lg seronok dpt staf laki :p

gdsbnga said... [Reply to comment]

amboiii mish kemainnn . hihi gatall :P

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said... [Reply to comment]

alaaa baru nak suro pas sorang kat kite :(

Hanie Dew said... [Reply to comment]

mmg boasn gak kan kalau keje ngadap kaum sama. hahaha..kalau ada berlawan jantina jauh sket pemandangan. opss.ini hanya statement utk org bujang cam ko. aku tak apply kan dlm kehidupan sehari hari. hahahahhaha

c'axoera ヅ said... [Reply to comment]

hahaha nexxxxt!!!!

semutsengal said... [Reply to comment]

amboi,

berbau miang entri ni.


kahkahkahkah !

Rain said... [Reply to comment]

kehkehkeh.. ingatkan rain je gatal.. rupanya ada geng! :D

jangan sedih syg, yang nurse sorang lagi tu mesti bujang.
harapnya tak jambu :D erk

pha is said... [Reply to comment]

hahaha... normal la tuh...

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Yay. Boleh cuci mata tiap hari lah ye Mish :D

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

mwahahahaha.. niat tu je da salah.. tu pasal la... melepassss :P

Woofer Storm said... [Reply to comment]

jgn nak ngade2,baru je mood nak ngorat ni mai tau^^

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

amboi mish nak ngorat eh,,,hahaha,,terlepas peluang :P