Wednesday, December 28, 2011

Dalam 15 Minit

baru je nak taip entry ni, ada pulak orang kol. tak pe tak pe. tak melemahkan semangat. ni taip sambil cakap tepon. akula bogger handal.

hari ni penat sangat. kaki rasa macam nak tercabut. banyak ubat nak kena packing. banyak kerja nak kena buat. Sasaran Kerja Tahunan nak kena baiki sikit. alahai. biasa la. budak baru posting. borang SKT pun baru kenal. lepas tu, surat Sistem Pendispenasan Ubat Bersepadu (SPUB) banyak pulak sampai. nak kena filing. baru siap tadi. fuhhh. lega sesuku hati. haha.

masih lagi jiwa tak tenang. berketul-ketul list untuk packing ubat pada masa akan datang. hari berganti hari, patient datang dan pergi, ubat makin berkurang. huhu. kat sini semua farmasi yang buat. masa Mish praktikal dulu ada gak staff lain mai tolong. adus.

bla-bla bizi sempat lagi online kan? haha. tak de la..entry before ni tu Mish siap-siap taip kat rumah. datang klinik paste je kat new post. then publish. siap. so, tak de la nak curi waktu keje. kalau curi pun sikit-sikit la. release tensen. haha. nak komen apa semua tu online guna henfon. apa barang henfon canggih kalau takat nak mesej ngan call kan. haha. berlagak. ish. riak tu amalan setann la Mish. insaf!

ha...dah pukul lima. Mish amek masa 15 minit taip entry ni. lama? memang la sebab sambil-sambil on the phone dan sembang ngan staff yang datang mengacau tadi sat. dah pukul 5. adios!

psst~
memang merepek meraban ntah pape la.

7 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

dah2 jom balik!!!
hisy budak ni..hihi..

psssttt: tetibe rindu sngt2 kat kamoo

laskar pelangi said... [Reply to comment]

fuyooo sambil up entry sambil bergayut..hik3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

akak pernah taip sampai berjam2..hahaha.ada je benda yg mengacau.nak berblog pki enpon tak leh la pula...huhu

emy|farid said... [Reply to comment]

mish! boy, mish kat cni eh... tak rindu boy ke? tunang emy lak kat s.alam........ huwaaaaaaa

Cik Jannah said... [Reply to comment]

hebat mish ni.

lama eh tak jenguk.

Jay said... [Reply to comment]

heheh..wah 15 minit..baru kenal SKT yer..isi manual atau online mish??

Apik Pehe said... [Reply to comment]

hahaha..suke sangat dia ni pok pek pok pek..jom2..belanja kepsi