Friday, December 30, 2011

Memory 2011

Pejam celik pejam celik kejap je masa berlalu kan. Ecece. Sekelip mata je dah nak masuk tahun baru. kalau hari ni 31 Disember, lepas tu kau tidur kejap, dah masuk tahun baru. taada..happy new year! Tak caya cuba la tidur pukul 11.59 malam 31 Disember tu.  kalau Mish betul kamu kena bayar pizza satu set. Auw! Gemuk la Mish kalau semua orang buat..

Apa yang best tahun 2011? Well, lain orang lain tahap ke’best’ annya kan. Bagi Mish, tahun ni, tahun yang paling cepat berlalu. Tup tup dah 2012. Tup tap dah tahun baru. tap tap dah kena beli calendar baru.
 Awal tahun hari tu, Mish merupakan seorang pelajar di Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sungai Buloh. Semester enam. Senior tu beb. Rasa agak heaven la bila jadik senior ni. kita tak payah nak segan-segan kalau nak pergi café ke apa ke. yelah..dah senior kan. Terasa balik zaman jadik ketua geng kapak kat sekolah dulu. Haha. Final sem, memang terasa la cepat waktu berlalu. Melalui saat-saat manis terakhir bersama rakan karib. Teman masa susah masa gembira. Serius rasa macam sekejappp sangat sem 6 ari tu. huhu. Kawan-kawan. Aku rindu korang! Mesti korang tacing kan aku masukkan gambar korang dalam blog buruk aku??tak pe tak pe. Aku tak mintak bayaran tunai. Aku mintak KFC je sedulang sorang. Haha

Ingatkan lepas habis sem 6 tu dah tamat la zaman lepak kami. Rupanya, masa induksi hari tu, kebetulan batch kami, jadual tak padat. So, lepak tetap lepa k. hehe. Serius rindu kat korang aku tau korang tak baca blog aku. Tapi tak pe. Aku tetap nak taip. Aku nak bagi pembaca aku tau aku rindu korang. Sobsss..ceh, ayat pembaca paling tak menahan. Mesti ada yang gelakkan Mish nih. Tak pe tak pe..masa hari last kursus induksi ni la paling tak menahan. Semua benteng air mata bocor. Wuwuwuw manja la korang ni. tengok ai, menangis lam bilik air je. cool kan? Hee

10 comments:

diana said... [Reply to comment]

cuti tahun baru pi la berkumpul reramai..lepas kan rindu..:)

diana said... [Reply to comment]

cuti tahun baru pi la berkumpul reramai..lepas kan rindu..:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

jumpa kwn2 dan lepak2 sama mish..br leh hilangkan rindu

Jay said... [Reply to comment]

masa induksi tu mmg airmata akan bocor masa perpisahan tu...:)

Miz Novexx said... [Reply to comment]

bestkan kalau dapat bergambar ramai2... ;)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

rindu geng belajar yg dulu jugak...sob3~~ mishhh! bila nak tawen?heeee~

emieysandra said... [Reply to comment]

xsabar menunggu New Year..ehehe =)

eRza farEeha said... [Reply to comment]

taun dean kn ang nk kawen..xpa..ad laki pulak..haha

alif haris said... [Reply to comment]

kahkah nagis dlm bilik air .. cool sgt le tu :D hahaha

Apik Pehe said... [Reply to comment]

hehe..apik tahu..apik nampak mish nangis dalam bilik air rindukan tempat ngaji..hahaha