Sunday, December 4, 2011

Sana Sini OMBAK RINDU

currently at my sweet home. ehee. tadi merajinkan diri duk online fesbuk. lepas tu cam biasa, merajinkan diri kuasa dua untuk membaca segala luahan perasaan, hati dan jiwa friend Mish yang tak berapa nak berlambak tu. ada yang tengah frust tertonggeng, ada yang happy meloncat-loncat. ada jugak yang cool bersahaja. yang cool tu pastila Mish. ahaks!

lepas tu kan, ni ai nak sound sikit ni. sesiapa yang dah tengok citer Ombak Rindu tu duk diam-diam boleh? ada yang bengkak jiwa ni tau?




semua nak berOMBAK RINDU..tapi Mish rindu ombak. lagi-lagi ombak Pantai Batu Buruk. huhu. rindu bau ombak....

8 comments:

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

bpe byk perkataan ombak rindu dalam mase dua tiga hari ni? haha
byk giler kot..

diana said... [Reply to comment]

kenapa akak kurang berminat ye???
ekekekek

FarhanahAdzlan said... [Reply to comment]

ombak rindu tu menjadi feveret orang ramai=)

L said... [Reply to comment]

besh ker citer tuuh.. huhu
jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

JIJI YU said... [Reply to comment]

seo ni..ahahaa

eRza farEeha said... [Reply to comment]

i nk bising gak...ombak rindu...ombak rinduu..ahahhaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

wahh pi batu buruk ke mish?bestnyer!

Wanie said... [Reply to comment]

grr sana sini ombak rindu kot..bengkak jugak ni..huhu