Monday, December 5, 2011

Mengugut Cara Berkesan Untuk Orang Ikut Rentak Kita

haipp semua. sekarang ni entry Mish banyak tajuk yang panjang tak berapa nak pendek. siapa yang ada semput tu sila la amek ubat sedut tu dulu sebelum baca tajuk entry ai yep. haha.

back to tajuk utama. (bahasa ikut dannnn je)

perasan tak korang, orang yang buntu, yang berada dijalan mati, yang tengah tensen tak mampu nak kawal selalu sangat guna ugutan supaya dia dapat apa yang dia nak. dia mengugut supaya orang ikut kehendak dia. lucu betul cara ni. tapi Mish penah gak guna. haha. tengok keadaan la kan.

kalau awak buat lagi, saya cari perempuan lain!
kalau tak siap kerja sekolah cikgu rotan kamu!
esok kalau awak ade depan mata saya lagi, saya cincang-cincang daging awak. 
kalau awak tak pencen, saya sebar semua gambar awak. 
saya akan pencen kalau awak semua cakap pasal ni lagi.
semuanya ada 'kalau'. kan? pfft~ ugutla, ingat ai heran. haha

8 comments:

محمد رازيق said... [Reply to comment]

nak try buat lah.. hehe

simply nana said... [Reply to comment]

Slalu bepesan pd diri sendiri jgn berkata kalau...

Cik Aish said... [Reply to comment]

hehe hidup ni mmamng selalu ada kalau...kalau aish tak blogwalking dulu, aish tak jumpa blog mish ni...

diana said... [Reply to comment]

ugut2 kalau buat betul2 tak pe. jugak..ni ugut2 kosong je.
serupa cakap tak serupa bikin la..

diana said... [Reply to comment]

ugut2 kalau buat betul2 tak pe. jugak..ni ugut2 kosong je.
serupa cakap tak serupa bikin la..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Kalau tak update blog, kami taknak masuk blog ni lagi!!

Hehehehe



Semalam tengok berita pasal anak (penagih dadah) ditahan sebab ugut nak bakar bapak gara² tak dapat RM50.. sedih kan.

~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

ada ku kesah????????

hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

haha..tak heran org ugut2