Tuesday, December 27, 2011

Emosi

salam petang semua. akhir-akhir ni Mish terperasan bahawasanya entry saya agak beremosi. haha. well, emosi itu perlu okey. ramai yang tak tau nak luahkan emosi dengan cara yang betul. ada yang pendam. ada yang melepaskan emosi pada orang yang tak sepatutnya. oh no! itu salah. haha.

tengok saya, bila saya rasa geram kat orang tu. ye la, nak maki-maki face to face tak baik dowh. itu namanya merenggangkan silaturrahim. haha. padahal pengecut. so, Mish luahkan kat blog. so, mana yang terasa tu boleh la amek berkat sekali. ye dakkk?

jom luahkan emosi masing-masing.

16 comments:

JIJI YU said... [Reply to comment]

aku luahkan emosi pada photog

Apik Pehe said... [Reply to comment]

huhu..apik da lama perasan..tapi wat donno jer..takot kena terkam nanti..hehehe

Prettywrite said... [Reply to comment]

daripada cari gaduh dengan orang baik luah saja kat blog..:)

eiyzniey said... [Reply to comment]

Yup..
Emosi itu perluuu.hehe

eRza farEeha said... [Reply to comment]

hahhaha,,,nk lepaskan kt tumblr la..ahah

diana said... [Reply to comment]

dah lama akak tak meluahkan emosi kat blog..
nak buat la..:p
tapi nak tuju kat sapa ye??
ekekekek

::fatihahanapi:: said... [Reply to comment]

chill yunk ;)

http://fatihahanapi.blogspot.com/2011/12/pasangan-kenapa-saya-terlalu-memilih.html

cik miera said... [Reply to comment]

yup betul.. tp nk luahkan dalam blog pun ada cara kan.. mcm i, buat 1 lg blog private..huhu

LadyBird said... [Reply to comment]

hehehe.. btl2.. jgn jadi mcm lady.. lgsg x mampu nk luah..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

sgt penuh ngan emosi.

YOUsoF said... [Reply to comment]

Emosi dicipta untuk dikawal, bukan untuk dipendam mahupun dikemam.. ;D


Kalau nak tegur depan2 kena pastikan kita selitkan unsur komedi dalam teguran tu..

JR said... [Reply to comment]

Jika marah solat sunat...insyaallah sejuk rasa hati...

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Cara Mudah Mengesan Kewujudan Jin Dalam Tubuh: Do It Yourself"

Woofer Storm said... [Reply to comment]

patutlah asik terasa je bila masuk kat sni..grrr


#hai adik manis^^

Tea said... [Reply to comment]

sabar mishh.. lg mish marah lagi org tu suka..

Izan Ishak said... [Reply to comment]

skrg ni senang sgt emosi tersentuh... hati tisu bak kata LM...

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

moon pon suka je luahkan perasaan kat blog... :)