Monday, August 30, 2010

Psstt....Dia Pesan Ni.

salam..
gudmoning..
gudafternun..
gudevening...
gudnite...

wahh..lengkap...complete set Mish punye penyegar bicara hari ni..aiseh...
means...mood : hepi!!

ok..psstt....nak tau siapa dia tu...................dan apa yang dia pesan??
nak?
haisy..xmalu ek...haha..

ok..die adalah...Mr Choc!!
kah2....

ok..nak tau pe pesan die pada Mish kesayangan die nih....
erkk..tp sebenarnye...dia pesan dah lama...cuma Mish malas nak update time tu..masa tu current mood adalah pendiam..hehe..xsesuai..?sila jelir ramai-ramai..okey??

"ayg, pe kata kalau ayg masukkan lagu ni dalam blog ayg..."

ok...sila jangan gelak..ayg is not stand 4 ayam k..but it is a singkatan pada perkataan syg...
*panggilan adalah tidak tetap okey..

u oll duk sengih2 perli 2, u oll tau ke lagu pe dia nak suh Mish letak lam blog jalanan nih??hehe...mula-mula dengar agak terkejut la...coz my choc bukan la peminat lagu melayu...dan lagu yang bertuah dapat mensyahdukan hati dia adalah...
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
6th sense - Yang Sempurnakanku..

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh

Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu

Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu
 


p/s :
hik2..jiwa-jiwa jugak cayang aku sorang ni eh....hehe..thanx dear!!

12 comments:

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

ahaha..
see :PPP
(i tgh jelir2 lidah kt u jiha)
lgu 2 best ! wee~ suke2 ;D

najihah sahami said... [Reply to comment]

syuhada : aiseh..potong lidah tau kalau org suke jelir..

meh pakat suke lagu nih..hehe

FarhanaDr said... [Reply to comment]

Hoho.. Suke sangat2 lagu itu.. :)

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

haha.
meh pakat rmai2 dtg jengah blog jiha~wee

kamarulzamri said... [Reply to comment]

hehe....
ayg msuk jgk lagu kta ek..
syg ayg lebh...

zaujahafis said... [Reply to comment]

macam2 ..jiwang pun janji sayang...okeyh babe..sedap lagu tu

Hanis Azla said... [Reply to comment]

post yg comey...

didyrose said... [Reply to comment]

hehhe... mula2 ayang2 pastu nnt laling2 la plak... nnt dah kawin dapat anak mesti betukar panggil mama ke ibu ke umi ke mommy ke...
yg ni saya pasti... jelir lidah gak lah... hehe ;P

(: syai_sharif :) said... [Reply to comment]

ahahahh lagu tu BEST :DD

najihah sahami said... [Reply to comment]

farhana : waa..same la kite..sy pon suke lagu ni..
shuhada : hahaha..kamu jaat yerrr....
hubby : hak2...msti la..

najihah sahami said... [Reply to comment]

zaujahafis : tula..janji syg kan??hehe

hanis : kamu pon comey..hehe

didy : wah2...cam ada pngalaman je ek..hehe

syai : best sangat2....wink~

♥adikcugycumil♥ said... [Reply to comment]

HAhahahahahahahhahahahahahahha...gelak terguling2..
wakakakakakakakka...
so sweet jah...luv it ♥♥♥♥...
bangga la mr choc..
jelir lidah ramai2 yuk..hahhahahahahaaahhahahahah~