Thursday, August 12, 2010

2nd Day in Ramadhan

ai, salam semua!!
semua dah bangun kan??ada yang sedang keje...
ada yang ngah blaja..
ada kelas la...
date la..

opsss!!
ada ke yang date bulan2 pose nih??
haipp~
xsalah pun...jz tangkap jeles nih..
Mr Choc jauh...
huk2....

ok..teettt...no Mr Choc today k..
kangen bangat ni dehhh...
makin sebut makin kangen dong syg..aduss..

hurm..actually, ari nidah masuk ari kedua kita sambut lebaran kan?
hah?

bukan lebaran lol...tapi baru ramadhan...
hak2..
poyo jer..pose baru 2 hari dah sebok2 ko nak raye eh..
hehe..

hurm~
tp tu la..nk mengadu jugak...

after this, tobat Mish tanak makan ubat dah..
semalam Mish punya tak tahan selsema yang teramat teruk yang menyengau kan sore merduku nih,
lantas, Mish pun menguatkan semangat ubat untuk makan actifed tu sebjik..
saiz die, ciput jerkk..

tekan kan di sini, TAPI!!

pahitnya ya ampun...
lepas minum 2 cawan air pun still rasa lagi kat lidah..
pastu mula la..rasa menyesal sangat2...
serik je rase.
ingat nak amek ubat batuk sekali..
tapi trauma punya pasal..
terus je majok ngn ubat..
masuk blik..
sleep~

tapi yang cambez nye today...selsema memang dah xde langsung lol..
yang tinggal cuma batuk jerk...
perlukah Mish teruskan usaha menelan kepahitan itu???
huk2....
p/s :
gambar di atas xde kena mengena pun ngan n3 k..Mish saje letak cz rase cam dah lame x expose...hak3..
Mood gedik g2!!

3 comments:

mahira oya said... [Reply to comment]

mengantuks la 2nd day pose..

sarah shafie said... [Reply to comment]

g dting la weekend ni..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

oya : haipp~jgn ngantuk2..t kurus pahale pose..hehehe...

sarah : hahaha..anda sgt2 jahat....jgn buat sy jelezz....huhu