Monday, October 17, 2011

Aktiviti hujung minggu

hujung minggu semalam dan semalam lagi satu tu, amatlahh bosan. dua hari ai terperuk kat umah. sikit pun tak kena cahaya matahari kat kulit ni. kirenya kulit ai terselamat la daripada sinaran UV selama dua hari. so bajet risiko nak jadi hitam tu memang tipis lah. lagipun kulit yang sedia ada pun dah memang hitam. eh, hitam-hitam manis. manis tu penting. hahaha.

orang lain semua pergi larian 10,000 langkah sehari kat Bentong bersama-sama dengan Menteri Kesihatan, tapi ai memeruk je dalam umah. orang lain pergi mandi kat air terjun Chamang, ai terperuk dalam bilik sorang-sorang. haishhh..tak de sosial life betul kan.

actually, untuk entry kali ni, ai just nak cakap yang, hujung minggu ni ai dating ngan cerita-cerita dari korea dan jepun. auwwww! rasa awesome sangat dapat menamatkan cerita-cerita ni dengan bergayanya. 

ni cerita Jepun. cerita pasal sekolah perempuan yang syok giler. setiap pelajar perempuan kat sekolah tu akan ada sorang lelaki sebagai bodyguard merangkap kuli merangkap penjaga yang baik giler. best kan! best nya cerita ni sebabbbb...tengok sendiri. ai fail bab cerita kat orang ni. ehee..>_<

cerita ni pun memang sangat best! kisah perempuan yang dulunya taiko kat sekolah jadi setiausaha kepada sorang lelaki yang langsung tak minat nak kerja. memang syok ah. tengok laa. tengok la..hahaha. kalau dah tengok tu duk diam-diam!

yang ni plak..err..mish tengok episod satu, dua, tiga, empat, lima, enambelas. eh, korang pandai kira tak?tetiba enambelas kan?sebabbb..Mish skip. haha. tak sabar sangat nak tau dia dengan sape. terus ke enambelas. las-las dah malas dah nak tengok. sebab dah tau ending. kua kua kua.

sesiapa yang boring, Mish syorkan cerita nombor satu dan nombor dua tu. berbaloi-baloi-baloi.

actually, untuk entry kali ni, ai just nak cakap yang, hujung minggu ni ai dating ngan cerita-cerita dari korea dan jepun. auwwww! rasa awesome sangat dapat menamatkan cerita-cerita ni dengan bergayanya. SEKIAN!

17 comments:

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Suka gak layan cite jepun bla weekend. Tambah2 ari ahad yg xde cite best2..

farra8979 said... [Reply to comment]

suka2... dah tengok dah citer2 d atas. ^__^

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

bile nk dating ngn i ni???
rinduuu...

alif haris said... [Reply to comment]

aktiviti weekend anda memang awesome :D haha

~Nur Zulaiha~ said... [Reply to comment]

apa tjuknya???
citer niee??

~Nur Zulaiha~ said... [Reply to comment]

apa tjuknya???
citer niee??

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

tadaimak!!! hahaha.

best je mei lady mei chan. tp bosan nk tgu habis. hahaha..

nk tgk cite2 sume tu. bosan lah kat rumah. huhu

laskar pelangi said... [Reply to comment]

jelesnye dia layan koreaaaaaa...nak layan jugakkkkkk! tp xbulehhhhhh...nanti berjangkit nak tengok sampai habis..xkemana lah asgmnt kalau asyik layan episod by episod..kih3..

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

heheeh sekarang ni dah jarang tgk tv, tp kalau tertgk tu mmg layan lah :)

Cik Jannah said... [Reply to comment]

cite jepun best sbb 10 episod ja. hehe

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

apesal tak deting dengan boipren?? tsk tsk tsk

BENA said... [Reply to comment]

mish2!! ape doh name tajuk hunter2 tuh ? heeeee ;)

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

cam best jek,nk cari lah

Nazifa said... [Reply to comment]

auwww.geng la kite :p

diana said... [Reply to comment]

protect the bos tu akak pun tengok sekarang setiap malam..
ada tayang kat cenel One.

YOUsoF said... [Reply to comment]

Terasa awesome jugak sebab berjaya habiskan baca entry denga bergayanya.. ;D


Tak pernah tengok lagi semua cerita tu. Kenal mamat tengah² kat cerita no. 1 tu je dalam cerita Hanazakari no kimitachi. (siap hafal tajuk panjang tuh) hehe

apik pehe said... [Reply to comment]

haha..layang korea sapa dok ingat lasong kat orang..huhhhh!!!