Sunday, October 23, 2011

Penampilan Baru MISH LOLLYPURP!

auwwww!
hanya perkataan gedik tu je yang mampu terluah skang ni. hahha. rasa happy, puas, senang hati dan bla bla bla punya perasaan positif lagi yang mengalir di dingin pagi hari ni.

satu malam bersengkang mata belek koding. dah lama kot tak main koding. dah banyak yang lupa. haishh..apa susah. dunia kan hujung jari skang. picit saja keyboard...then, taraaaaa! dah ada depan mata.

kali ni warna pepel agak soft sikit. baru nampak ladies. ye dak? kalau dulu garang semacam je. kalau dah lupa camane rupa yang lama, sila kelik SINI. yang baru ni ala-ala friendly la sikit. orang kata, kalau kita friendly senang dapat jodoh. eh, yeke? erk..>.<

ada benda baru yang ditambah, ada benda baru yang di buang. dan ada jugak benda yang tak siap lagi. tak pe. kayuh pelan pelan. hehe.


last but not least, ada nampak tak header gempak tu?hahaha. mau mati hidup semula kalau nak tunggu Mish buat berpesen-pesen camtu. kalau ai buat sendiri konpem-konpem kaku. hehe. btw, thankkk youuu so muchhh kat Budak Lelaki Sebelah Pintu sebab hadiahkan header ni. lawo la derrrr! lain kali buat lagi eh! haha. boleh macam tu?cepat-cepat siapkan layout sebab nak guna header baru. auwww!

23 comments:

gdsbnga said... [Reply to comment]

sukesuke . kombinasi warne yang menarik ;)

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

weh la..lawa kot! ce buat 1 utk saya..hukhukhuk... (xde keje eh kt klinik?)

Hizami Rahim said... [Reply to comment]

wah. kali ni nampak lebih segar dan kemas. tahniah. :)

Silent Thinker said... [Reply to comment]

awak cmne ek nak print screen dari atas sampai bawah tu

Mra Mastura said... [Reply to comment]

pewit2!

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wahhhh! santik pepel soft ni.nampak matang..chewahhhh! =)


comel header tu..untunglah mishhh..hahaha

padin said... [Reply to comment]

wah, tukar layout baru.. best2!!!

Wanie said... [Reply to comment]

renovate jugak ye setelah sekian lame..tapi still ungu..hehe..

ninie_azriena said... [Reply to comment]

smart !! =)

missSenget said... [Reply to comment]

yang,,,


tukakan layout i..


nk kaler kuning oren..


maceh..!

Yana Houry said... [Reply to comment]

cantik sangat-sangat...suke!

emy|farid said... [Reply to comment]

terbaik, lawa sgt2 paplezzzz u ollssss

BENA said... [Reply to comment]

ingatkan mish yang buat header tuh . iangat nak PAW ngan mish satu . HAHAHAHA ;) CANTEK2 purple. iloikeeeeeeee ;)

sab said... [Reply to comment]

mish...designkan blog sab :(

Nazifa said... [Reply to comment]

wahh.cun ah yunk.jeles!

widiea azira said... [Reply to comment]

wahhhh sgt2 cantek..simple tp nice..

ajar la sikit cara nk buat

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

berubah wajah lg..yihaa

diana said... [Reply to comment]

wow!!!
header betul2 lawa..
digabungkan dengan hasil tangan mish mengedit layout blog...
hebat!!

Cik Aish said... [Reply to comment]

phewitt..makin mengancam..hehe

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

seyesssssssssssssssssssss comey gileeeeee~ ske2 :) edit blog nuru gak boleh x mishh?

amna said... [Reply to comment]

macam warna bilik tidur kita :)
how sweet~~

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

wow..muka baru...nice gak la :P)

asmira surianie said... [Reply to comment]

cantek2..tak terkate cntiknye