Monday, October 24, 2011

Jangan menilai hubungan daripada status FACEBOOK!

sampai hati dia..

tak pe, ramai lagi kumbang.

Mencuba Melupakan.

takkan mati kalau tak de pakwe!


oh, ok..tu antara contoh-contoh status yang ala-ala frust kat facebook yang Mish ambil kat facebook girlfriend ex Mish okeh. haha. konon nak stalk la setakat mana dah hubungan depa kan. hik hik. saje nak api-apikan hati sendiri.

so, kalau sekali kita baca status macam tu, konpem-konpem kita pikir mereka dah putus kan. punya semangat Mish happy bila tau dorang putus. ada peluang nak ngorat? oh no! tak kuasa. yang tu nak sumbat mana? haha. mungkin sebab Mish rasa meluat kot ngan minah ni. macam la bes sangat dapat mamat tu. bekas aku je pun. ops. terdetik macam tu. jahat kan. abaikan kejahatan tu.

tapi, unfortunately..tadi Mish terrajin la pulak nak stalk wall minah tu.


biey, sayang biey ketat-ketat. keje baik-baik oke..

˙·٠•●♥ saya sayang awk ♥●•٠·˙

ini demam rindu bukti awak rindu saya.


eh! damn betul. couple lagik rupanya. hampeh! mati-mati ai ingat dah the end. sobsobsob. macam tak de keje aku pegi stalk wall orang kan?haiyaa! btw, semoga bahagia la awak dengan biey awak tu eh. 



20 comments:

missSenget said... [Reply to comment]

stalk sndiri..pastu sakit hati sndiri..


hahaha..

yu ni..!!

Arif Aiman said... [Reply to comment]

==''

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

oke terasa ahhaha..nuru penah post kot tak maty if xde pkwe ahhahaha~ sentap :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

naper suka stalk wall org ni?haipppp...jgn buat lg sendiri yg sakit hati kan?

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

laaa,,stalk punya stalk,,ati sndiri sakit,,kan,,

eRza farEeha said... [Reply to comment]

kah3...fb tu menipu je semuanye..mung cye bakpe..ahhaa

Nazifa said... [Reply to comment]

hahaha.baik pun stalker.i nk wat akaun lain la plak.xnk add u.hahaha

dayang said... [Reply to comment]

psst, mish sama la kita, stalk fb gf ex sy. tp confirm sendiri yg sakit hati. sakit hati baca wallpost2 gf dia yg love2. pastu balik2 sendiri yg sakit hati, haha..

diana said... [Reply to comment]

cer buat benda berfaedah sikit mish!!
wahahahah...:)

YOUsoF said... [Reply to comment]

Akhirnya saya berjaya melepaskan awak bersama dengannya..

YOUsoF said... [Reply to comment]

HAHA itu antara status yang Mish boleh taip kat wall mamat tu. Kalau berani la. Tapi Usop tak srankan.. ;D



Doakan kebahagiaan orang lain, walaupun dia pernah berbuat tak baik dekat kita. Itu yang terbaik.

YOUsoF said... [Reply to comment]

*http://najihahsahami.blogspot.com/ dah berwajah baharu tu!! Nice! ;)

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

stalker bawa padah. tp stalker la paling best even diri sndri sakit. hahaha

Innanie | Ariffin said... [Reply to comment]

peh..peh..peh... ayat kemain!!!

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Hahaha Mish, niat tak betul tu. Tu yg kecewa la stalk baru2 ni. hikhik

aiNa yaZiD said... [Reply to comment]

hahahaha.. takmo stalk2 la yunk. let go saja bnda lama. (^^,)

cik violet said... [Reply to comment]

stalker rupenye..haha

Tea said... [Reply to comment]

Haha yunkkk .. Normallah.. Pompuan biasanya begitu..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sy syng awk gak,walaupun awk jht ngan sy...

sy kan MUSUH awk^^

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

haha..kdg2 ada gak wat keje bodo cmni...pastu sndr yg sakit...depa dok sdp2 bahagia..kan3..btw, kumbang pun x seekor kan..