Monday, October 31, 2011

Bila Gaduh / Kecik Hati / Marah kat Pakwe…….dot dot dot

Off henset.
Asal gaduh sikit off henset. Asal nak protes sikit off henset. Lepas tu kengkawan telefon nak ajak pi makan atau mak bapak kol nak tanya khabar mula la tak dapat. Hampeh betul. Kot ye pun nak tunjukkk kat pakwe yang hati korang tengah kecikkk giler.. tak yah la sampai menyusahkan orang lain kot. Sian orang lain nak dengar suara awak. Ish ish ish.

Bukak FB.
Bukak FB untuk main Farmville. Eh eh, ada kena mengena ke?tak de tak de. Ni on FB untuk upate status. I mencik kat u mr. pakwe! Korang menyampah dengan status macam ni? buat apa nak benci. Biaq pi la FB dia. Haha. Kalau korang sanggup nak upate macam tu silakan la..Mish tak kondem pun. Mish ni kan suka stalk orang. Kua kua kua..

Habiskan tisu sekotak.
Ok, namanya gaduh. Harusla ada scene sedih-sedih kan. Tak best pulak kalau gaduh tapi tak de air mata yang kuar. Ish, macam tak tragis pulak pergaduhan tu kan. Haha. Normal la nangis bila gaduh kan. Bila namanya nangis, harusla ada air mata dan air idung yang kuar. Maka, lap la guna tisu. Apa guna kilang buat tisu kan. Haha.

Seterusnya..
Okeh..Mish dah hilang idea. Haha. Sesiapa yang ada cara best lagi bila gaduh atau sewaktunya dengannya sila-sila la share ngan hamba ye. Hamba nak la jugak tau. Kot boleh try. Haha. Yang kat atas ni Mish main taip je ikut jari. Tapi salah satu ada yang Mish selalu buat. Selalu buat okeh. Ce teka yang mana? Hohohooo..bye!

12 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

ini apa yg perempuan buat ni =.=''

Tea said... [Reply to comment]

Diam je.. Sehari dua tu pasti rindu.. kalau sampai seminggu tu maknanya dah ade marka baru..

padin said... [Reply to comment]

off henset, betul kan?

Tea said... [Reply to comment]

Jgn sedih2.. Sebab gaduh itu pengikat kasih.. Baru rasa nikmat bersayangan..

cikgu ainura said... [Reply to comment]

mst mish suke off hp.. heheh :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

dah la gaduh..pastu marah satu kampung.abes mak pak..kwn2semua kena sembur..hak3

Wanie said... [Reply to comment]

hahaha..off henset dah lame tak buat, mungkin silent je kot, reject kol, x balas mesej..:D

Nazifa said... [Reply to comment]

kalo i karok sampai pengsan.hahhaha

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

dulu time kapel kalau gaduh je sah la off fon. haha. tapi off tak sampai 5minit dah buka balik. hehe.


menangis lap guna tisu jarang. beyse lap kat baju je. hahahaha.

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh.. macam la akak tak tahu. Ko off henset kan kan kan kan ?

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

makan banyak2 sambil kunyah laju2, cam bygkb tgh gigit bf, kuar shopping dgn kwn2 supaya xsdh, kuat tdo sbb mls fkr pasal bf, dan lain-lain lagi. hahaha

diana said... [Reply to comment]

jogging,shopping..
hehhe