Tuesday, October 11, 2011

Have a nice weekend with bloggers!

Ecece..tajuk entry omputiss tu. Cam hebat giler kan. Haha. Tapi tak pe. Biarkan tajuk menjadi tajuk. Meh kita layan isinya.

7hb hari tu Mish turun KL. Tak dirancang okeh. Tetiba hati kata nak pegi KL. So, layan je la. Kan makan hati lak. Ahha.. dan pada 8hb tu, bermula pengembaraan kami beberapa orang blogger perempuan bersama seorang blogger lelaki.

tetapi..amaran! jangan cari gambar tuan punya belog sebab tuan punya belog low profile ari tu. hahaha.

 nama minah ngah rakus gigit GCB ni Erza. comey eh? budak perak. pi la ngorat. haha. kalau ampa rajin, pegi goda dia suh dia update blog skali eh. hehe.

 yang ni si cantek manis dari Kelantan. auww!! ni ex blogger. skang blog dia di tutup atas sebab-sebab yang ai pun tak tau.
 ahahah..kumbang terlepas. pakwe sape ntah nih. BAKPO GITU!


yang ni lak Ifa. tuan punya bilik yang i tumpang tidur. ehee. nak kenal geng emo ai nih. g la serang dia. kalau nak beli lense pun serang dia jugak k. SECOND ME.

Aktiviti masa hang out? lepak dan shopping. tu pun tak cukup masa. haha.

Psst~
Thanx sebab sudi luangkan masa. Thank you so much much much muahh. Hehe.

Apik pehe : jangan serik nak teman kami shoping lagi. Lenkali kita merayap sampai tercabut kaki eh.

Ifa aka Bulan : thanx untuk penginapan percuma dan jadi peneman doplahpatjam ai eh. Thanx jugak sebab jadi GPS tak rasmi ai. Lepas ni jangan serik nak naik kereta ngan ai lagi. Haha.


16 comments:

chemay said... [Reply to comment]

wahhhh.
jumpa apikkkkkk,
nanti nak jumpe mish laa.
boleh tak??
hehe
:D

emy|farid said... [Reply to comment]

bahagia dpt lepak ngan geng n shopping2~

emieysandra said... [Reply to comment]

apik k tu?die mmg ade janggut eh? bestnyer korangggggggggggggggggggg~

Arif Aiman said... [Reply to comment]

waaa... sonok~~

Woofer Storm said... [Reply to comment]

bestnya kalau dapat join sekaki ni..grrrrr

nuriz said... [Reply to comment]

sedapnye mc d

apik pehe said... [Reply to comment]

yakkkk..ader selalu..hahaha..memang nak tercabut kaki aritu..kalo tempat tu ada 12 tingkat..memang naik turun la kejenyer..hahaha..

tapi..ku gembira..hahaha

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

ohoi!!!entry yg ckup wat i panas time pagi2 nih..hukhuk.. ;(

Nazifa said... [Reply to comment]

hamboi geng emo eh?da bersara dah.jadi geng sengal plak. :p

perghh,GPS tak rasmi tuh..

nati dtg lg k.kte p genting plak :p

diana said... [Reply to comment]

oo..
kacak jugak si apik ye..
hahahha

missSenget said... [Reply to comment]

jalan tak ajak..

yu memang selalu je nk abaikan aiii..

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

waw! gathering unofficial eh mish..hehe..

*nmpk kamu di fb ieyla*

rugi pulak balik awal pas snap gambo dgn ieyla..kalo x, msti jumpe pnye!

dayang said... [Reply to comment]

haa.. nak jumpa Mish n Apik, nnt sy turun KL jumpa sy k? hehe :)

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

haaa. tu apik ghupenye. baru kenal. haha.

YOUsoF said... [Reply to comment]

Seronoklah kauorang dapat menjeleskan kami..


Sorry la sebab tak dapat tumpang meramaikan kumbang.. KL pun lama dah tak jejak. (bajet dijemput je) ;D

eRza farEeha said... [Reply to comment]

buruk gila muke den...haha..
thx dear..sbb dtg kl semata2 jupe kami kn..^__^