Thursday, May 12, 2011

Perempuan Hantu Asam?

Hantu asam? oi, camane tu eh. grr. mesti takut kan. haha.

hek eleh. kau bajet hantu asam tu macam hantu pontianak harum sundal malam ke? ni hantu tak de sundal-sundal ok. sensitip.

sinonimnya perempuan mengandung dikaitkan dengan asam ni. erk. abis tu kalau perempuan anak dara jelita cun anggun macam ai ni tak boleh makan asam la eh. haha. perasan kan?

actually, Mish ni memang hantu asam kot. asam, jeruk dan yang masam-masam. feveret! kena pulak jeruk pala, salak, kelubi. pergh. kecur air liur kejap. perempuan mana yang tak suka asam eh? ada ke? ada ke? ada! roomate Mish tak suka asam. haha. Hyun Miera ni pun tak suka asam.

korang penggemar asam? meh sama-sama bayangkan asam strawberi kering, asam plum kering, asam kulit limau, asam halia, dan asam-asam lain.

tapi asam ni boleh menyebabkan otak kita lembab tau. so, jangan la makan banyak-banyak. time ngantuk kalau makan asam ni. pergh. nikmat dunia. haha. terus je bulat mata tu. kan kan. mamat ni memang marah kalau ai makan asam time musim exam. so, masing-masing jangan bagitau dia eh. t dia bising. haha.

eh, perempuan je ke suka asam? nyah? bapok? lelaki? errr...

psst~
motif entry, cuma nak bagitau yang ai menaip sambil makan asam. sedap beb!

12 comments:

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

kehkehkeh.....

x suke asam... kalo mkn sbijik asam tu, maula 3,4 jam bru abih.. ataupun, x abih lgsg.. :D

emieysandra said... [Reply to comment]

dulu suke makan asam gk, tp skg dah xleh makan jeruk2 ape sume tu sb gastrik emiey truk gak, klu nk mkn..ckup ambik rase je la~~

ilang nikmat mkn da, huhu

laskar pelangi said... [Reply to comment]

auwwwwwwwwww! pelangi pn minat asam =)

terliur dah nie

Afiq Din said... [Reply to comment]

hantu durian lgi best...
kire mish n hantu jeruk petai la jugak klu cm2...

Cik Ezy said... [Reply to comment]

suke jgk asam2..
tp xsume asam saye suke..
kalo yg stoberi 2 best..
kalo pelam pon best jgk..
haha

chemay said... [Reply to comment]

chemay suka asam..
tp tak boleh makan.
mak laranggg..
sebab ade gastrik :)

Inchik Eman said... [Reply to comment]

budu tu sama macam asam kan mish? euwwwwwwww!

diana said... [Reply to comment]

patut la akak lembab ..
akak pun suka asam..
dalam peti ais mesti ada asam2 ni..
tapi lebih kepada buah2 la..
kalau jeruk2 dan asam masin akak kurang sikit..tapi mangga muda, kelubi,kedondong wajib ada la dalam peti ais ni..

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

sengal, hantu asam tu plak, ingatkan hantu betol,dem~

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

mish = hantu????

larikkkkkkkkkkk

missSenget said... [Reply to comment]

tiba2 air liur mengalir deras...

jem..jem..jem..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

asam ada pelbagai..ada yg sy suka,ada yang tak..titik^^