Sunday, May 8, 2011

Tertidur Masa Exam

haha. kalau korang perasan ni adalah tajuk entry keempat yang guna perkataan exam tu untuk bulan ni. see? tak see jugak pegi tengok kat archieve tu sendiri. tak kuasa nak tunjuk. belajar berdikari sikit ye. haha.

eh eh, korang! pernah tak tertidur masa jawab exam? haha. yea..masa jawab-jawab exam tu. last-last korang rasa nyaman je. mimpi-mimpi. celik mata, tinggl lagi 5 minit masa untuk jawab exam. giler gelabah masa tu kan? 

tak pernah? kalau tak pernah ambik la masa jap dan cuba bayangkan. sebab tu la yang terjadi masa Mish duk jawab paper Dadah dan Masyarakat tadi. punya duk syok bulat-bulat jawapan objektif rasa ngantuk. seriyes terasa ngantuk tu. tapi pikir masa tak banyak. so, tahan la dulu. at least bila dah setel semua baru tidur. baru syok landing. tapi tadi. erk. omaigot. celik mata je tinggal lagi 5 minit. erk! patutkah aku menangis? haha.

erk, gambar sleeping beauty ni dari encik google. percaya tak? haha
(dah terang-terang watermark sendiri. adeh)

cepat-cepat bangun. pegang pensel. dan tonyoh sekuat-kuatnya kertas objektif tu ngan jawapan. nasib baik dah siap draf semua jawapan. first time tidur lama lam dewan peperiksaan. 20 minit gak kot. before ni just 5 minit cam tu je. haha.

tengok tepi, member duk gelak. cait. kuang asam. haha. 

psst~
rasa macam tak sihat je skang ni. nak manja-manja ngan korang boleh? demam exam,mungkinkah??erk. 


18 comments:

dayang said... [Reply to comment]

haha..sy tak penah tapi rasa mengantuk tahap gaban tu adalah. baru2 ni ada exam gak. tp mata sgt la berat nak tdo, pastu oleh sbb tak tahan sy tongkat tangan kat kepala..dah terhangguk kepala baru tersedar nak tetido dlm dewan exam..hadoi.

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

haha. bahay betul..

nape lak pengawas exm tak kejut? =.='

eRza farEeha said... [Reply to comment]

uishh..lma btoi mek ni tdoq..dlu time sekolah pnh la jgk..skg da x..ehhe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [Reply to comment]

uish2..sampai ttdo..hehe..

xleh manje22..mak marah =D

missSenget said... [Reply to comment]

hahahaa..

selalu sangat kot tido time exam...

kah3...

lagi syok tido bila tatau nk jawap pe..

T___T

at least bila tertido smpai abes masa, kite bole salahkn tido tu napa ketas jwpn kite kosong..

Bulan said... [Reply to comment]

bleh plak tido time exam?ish2!

Arif Aiman said... [Reply to comment]

>.< tido time exam. .? uh2.. nnti time amek result pun tido jgk la kan :p

GoodLuck!!

apik pehe said... [Reply to comment]

hehe..comel molek dio tido..supo nok cubet jah sero..eeeeeeee

faryzh said... [Reply to comment]

hahaha.ni mesti kes terlebih study ni sampai tertido.

~RuSh D~ said... [Reply to comment]

bole lak tdo..mesti senang sgt kn paper tue..haha

Anishaway said... [Reply to comment]

EPIC FAIL.

mish nak exam ke nak tidor haaa ?!

haha ;))

padin said... [Reply to comment]

bawak bantal selimut siap2 mish, esok nak exam lagi senang dah, tidor je terus situ keh3

misyamissyou said... [Reply to comment]

ishh2..penah gak..tp test je..bkn exam..hehee

Anonymous said... [Reply to comment]

lain kali kena hati2 tau.jgn stress sgt k

nUmara... said... [Reply to comment]

cuak giler kowt... haha!

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

ngeh3x... mish3x... :)

penah jugak trtdo sbb paper objektif..
subjek ape?? psycology plak tuh.. pehh...

maunye x trtdo mish... before 2 jam 2.15pm baru je selesai paper Arabic for Islamic Studies, then 2.30pm plak paper psychology... wuhuhu..

bangun2 je tgk sume org da mcm ala2 x saba nk kua dewan...
al-maklum, paper last of the last for the semester.. hihihi... :D

Hati Batu said... [Reply to comment]

hebat juga mish tidoq...
ell belum pernah tdoq masa exam..hehe =)

alif haris said... [Reply to comment]

hahahha .. tapi mish pernah tak tertido .. bangun2 semua da blah dari dewan ?? haha